Arkadaslarim benimlen dalga geciyor

Arkadaslar 6 aydir evde egzersiz yapiyorum 7.50kg dambillarlan falan sinav falan o tarz hareketler yapiyorum simdiden buraya yaziyimde

Arkadaslar sorunum su
Benim bir arkadazim var 10 yildan beri
Benimlen hep dalga geciyor ve kucuk dusuruyor.
Ama teke tek kaldimizda yurudmuzde dalga gecmez
Ama kerem diye bir arkadasim var onun yanindayken benimlen hep dalga gecer
Kerem arkadasim benim orta okulda en iyi arkadasimdi
Ben bu dalga gecen cocun gecen sene agziyla burnun yerini degistirmistim ama yine yuz verdigim icin yine dalga geciyor
Napiyim bu lavuğa?

O ne demek kardeşim ortamda sevilmek adına seni küçük düşürüyor buna izin verme muhabbeti kes o kişiyle aynı muhabbeti yaparsa vur geç şapalagı acıkcası en nefret ettigim tipler hayatta

bu tarz adamlar boş adamlardır. Sırf yanındaki insanlara daha üstün oldugunu kanıtlamak için karşısındakini ezen insanlarla arkadaşlık yapılmaz. Hani muhabbet esnasında 1-2 giydirirsin o hepimizin ortamında oluyor, şaka , espri vs yerine geçer gülüp geçersin. Ama her zaman ezen birinden cidden arkadaş olmaz.

Senin üzerinden prim yapıyor gibi.Benimde böyle arkadaşlarım oldu sanki onların gölgesinde eziliyormuş gibisin otur adam akıllı konuş

Arkadaslar 6 aydir evde egzersiz yapiyorum 7.50kg dambillarlan falan sinav falan o tarz hareketler yapiyorum simdiden buraya yaziyimde

Arkadaslar sorunum su
Benim bir arkadazim var 10 yildan beri
Benimlen hep dalga geciyor ve kucuk dusuruyor.
Ama teke tek kaldimizda yurudmuzde dalga gecmez
Ama kerem diye bir arkadasim var onun yanindayken benimlen hep dalga gecer
Kerem arkadasim benim orta okulda en iyi arkadasimdi
Ben bu dalga gecen cocun gecen sene agziyla burnun yerini degistirmistim ama yine yuz verdigim icin yine dalga geciyor
Napiyim bu lavuğa?
1.si hata senin insanalrla iletişim çizgini sen yönetirsin ve sanırım sen epey müsade etmişin.
2.si kararı sen vereceksin bu kişiyle arkadaşlık yapmak istiyorsan oturup adam akıllı konuşacaksın yok olmasa da olur diyorsan herkes kendi yoluna...

Back
Yukarı