• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

arkadaslar ben sonic_soner definisyonlu resimlerim.. buyrun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

patpat

Yeni Üye
Arkadaslar ben dun resim ekledim kendi hesabimdan sonic_soner diye ama kaldirilmis ve bugunde kendi hesabimdan ekliyemedim.. Sizlere sorularim oldugu icin arkadasimin hesabindan resimlerimi eklemek zorunda kaldim..ikimizde izmirdeyiz zatem her gun gorusen insanlariz. INS ALLAH buda silinmez.. Bakarsaniz sevinirim.. Saygilar..

Eklentiler

• Soner33.JPG
    Soner33.JPG
    57 KB · Görüntüleme: 830
  • soner34.JPG
    soner34.JPG
    61,1 KB · Görüntüleme: 704
  • soner44.JPG
    soner44.JPG
    61,1 KB · Görüntüleme: 835
aciklama yapmadigimdan dolayi ise yapmistim ama dun deisik resimlerim vardi o yuzdende olabilir.Sonucta bu sekilde resim yukledim ciplak yaziyodu yukledim ve kendi resimlerim bunlar.. Arkadasimin hesabindan yukledim ama nickimi belli ettim sonucta. Herkes anlayabiliyor. Kendi hesabimdan Konu ac bolumu kalkmisti o yuzden yukledim. Sorulariniz varsa cevaplamaya hazirim. Amacim sadece burdaki insanlarla tanismak.. Saygilar.

Definasyon( Ön kol damarları definasyon değildir) göremedim. Düzenli bir gelişim henüz yok.

Kol ve omuz çok zayıf kalmış. Birtek göğüs çalışmışsın gibi geliyor bana. Önünde epey uzunca bir yol var. Kolay gelsin.

Kol ve omuz çok zayıf kalmış. Birtek göğüs çalışmışsın gibi geliyor bana. Önünde epey uzunca bir yol var. Kolay gelsin.
Kol ve omuz zayıf kalmış demişsiniza32( resmin neresine baktınız acaba?)

Yorum yaparken biraz daha resme dikkatli bakalım lucianno.

adam çalışmış gayette fit duruyor

Kol ve omuz zayıf kalmış demişsiniza32( resmin neresine baktınız acaba?)

Yorum yaparken biraz daha resme dikkatli bakalım lucianno.

adam çalışmış gayette fit duruyor

Resmin arka tarafına bakmış olabilirim doggetman, bundan sonra da yorum yaparken çok dikkatli olurum kusura bakma. Bu seferlik oldu işte cahilliğimize ver!!!!

Güzel kardeşim bu benim yorumum doğru veya yanlış kimseyi ilgilendirmez. Ben öyle gördüm öyle yorum yaptım. Sen fotoğrafa baksaydın neyin ne olduğunu görürdün ama anladığım kadarıyla ezbere konuşuyorsun. Neyse seninle tartışacak değilim.

Birde arkadaşım definisyonlu demişsin. Kaç kilo bulktan definisyona indin? kiloların neydi daha önce açıklarmısın?

Resmin arka tarafına bakmış olabilirim doggetman, bundan sonra da yorum yaparken çok dikkatli olurum kusura bakma. Bu seferlik oldu işte cahilliğimize ver!!!!

Güzel kardeşim bu benim yorumum doğru veya yanlış kimseyi ilgilendirmez. Ben öyle gördüm öyle yorum yaptım. Sen fotoğrafa baksaydın neyin ne olduğunu görürdün ama anladığım kadarıyla ezbere konuşuyorsun. Neyse seninle tartışacak değilim.

Birde arkadaşım definisyonlu demişsin. Kaç kilo bulktan definisyona indin? kiloların neydi daha önce açıklarmısın?

Son cümlen hariç hiç bir şey anlamadım ben burdan. Önce kusura bakma diyorsun sonra çemkiriyorsun :D

Gogus de simetri bozuklugunun yani sira bana biraz dar gibi galdi.Tabi bu daha cok genetikde olabilir.
Triceps bana gore guzel biraz daha calismayla cok iyi olabilir.
Asil eksik omuz ve karinda. Deltoidler tamam denebilirde trapez e biraz agirlik vermen lazim ve ozellikle karin calismaya baslasan cok iyi olur. Karnin duz belinde ince kisa surede karin kaslarini belli edebilirsin.

kurallara uymamakta ısrarlısınız..!

Resim Ekleme Kuralları
8.
AÇIKLAMA YAPINIZ
Resminizi eklemeden önce açacağınız başlık açıklayıcı olmalıdır.Boyunuzu, kilonuzu, yaşınızı, nezamandır yaptığınızı, biliyorsanız yağ oranı ve ölçülerinizi eklemelisiniz.Sadece resim eklenmiş bilgi bulunmayan başlıklar silinecektir.

Bu kural gereği başlığını kilitliyorum..maddede istenilen bilgileri hazırladığınız ve pm ile bana ilettiğiniz takdirde açılacaktır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı