Arkadaslar 2 sene once ozel uniye yazildim ilk sene hazirlikta siniffta kaldim 2. Sene okula dogru durust gitmedim toefl belgesi die bi belge var ilk hazirlikta kaldigim sene 15 kisi ffallan parayla bu belgeyi aldi okula verip sinaava girmeden hazirligi gectiler.bende 2. Sene bu belgeye guvendim okula gitmedim . Sene sonunda 7 8 kisiparayla bu belgeden aldik para verdigimiz cocuk bizimm okuldandi bizi belgeniz yakinda gelicek die oyalladi 3 ay en sonunda ortadan kayboldu bende belge gelicek diye yazin kursa falan yazilmamistim ondan dolayyi okulu biraktim.bu olaydan sonra ewdekilerin guvenini kaybettm bu olaydan 1 ay sonrada babannem vefat etti .iyice bunalima girdim kendimi ickiye verdim 3 ay full ictim sonra kafami biraz toparladim almanyada beni seven uzaktan akraba bi kiz vardi facede onu ekledim 3 4 hafta konustuk kizda beni sildi faceden ona guveniodum evlenirim kafami toparlarim diye o iste olmadi .aradan 6 ay gecti ne calisiorum ne bisey yapiorum evvden surekli laf yiyorum sizce napmam lazim toparlanmak icin ???