arkadaşlar yardım???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşşlar 1 seneye yakın oldu body yapalı midemi nasıl eritebilirim azda olsa yağ var yardımcı olursanız sevinimrim bodyde bütün midelerden yapıom bana öle bir diyet yaznıki 2 ayda azda olsa gitsin lütfenn yardımm

demin actigin basligi cöpe attim forumu oku bir baslik daha acarsan forumdan uzaklastirilacaksin :x

2fast2furıous dedi:
arkadaşşlar 1 seneye yakın oldu body yapalı midemi nasıl eritebilirim azda olsa yağ var yardımcı olursanız sevinimrim bodyde bütün midelerden yapıom bana öle bir diyet yaznıki 2 ayda azda olsa gitsin lütfenn yardımm

yeni üye oldugundan olsa gerek bilmiyorsundur açıklayalım sorunun cevabını daha önce yazılmış konulardan bulabilirsin bu sitedeki en buyuk kural aynı konuların sürekli başka başlık altında tekrar açılması senınde sorunun çok özel bir durum değil herkeste olan sıradan bir sorun o nedenle herkese verilen sıradan cevapların yer aldıgı bölüm ve konuları araştırırsan sorunlarının cevabını bulabilirsin araştırma yapacagın kısım yukarıda bulunan arama butonuna tıklatıp merak ettiğin konuları arattırmak

ilk konun çöp kutusuna atılmış sanırım buradan bir nem kapmalıydın neden sorusunu sormadan kendine başka bir soru sormuşsun konu açarken dikkatet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı