uzun bir aradan sonra forumda aktif olup tekrar konu açmaya karar verdim umarım hepiniz bu arada istediğiniz seviyelere gelmişsinizdir.Ben yaz okuluna kaldıktan sonra biraz ara verdim sporuma fakat psikolojiyi iyice bozduk o spor mutluluğa alıştığımız için
tekrardan sahalara daha bir atarlı dönüyorum inşallah. Sormak istediğim,danışmak istediğim çok önemli bir husus var. Daha önce kullandığım protein tozu OPTİMUM NUTRİTİON GOLD WHEY idi. İllaki kaliteli bir marka kullandığımı hissettirdi bana,fakat inanılmaz derecede fiyatı arttı. Elimde gaspari kreatin monohidrat ve bsn n.o. explode var.Göbek çıktı,yanlarda yağ var fakat kilolu değilim yani kilo problemim yok. Kol hacmim iyi fakat spora ara verdiğimden dolayı sertlik yok. Farklı bir protein tozu arayışındayım.Bsn syntha-6 nın neredeyse etki yapmadığı kişi duymadım,görmedim.Fakat benim için iyi gelir mi vücudu şekillendiricem derken kötü bir vücut ortaya çıkarır mı çok soru işareti var kafamda.Kimisi komplex protein tozlarının vazgeçilmezi olduğunu söylerken kimisi tamamen whey taraftarı(bilimsel makalelerle ispatlanarak) bsn nin içindeki karbo ve yağdan dolayı tamamen vücut olarak çok zayıf kişileri etki ettiğini düşünüyorum,bu konuda önerilerinizi,bsn kullanan kişilerin yorumlarını,optimuma devam etmem gerekiyorsa sebeplerini yani kısacası önemli bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var hepinize sevgilerimi sunuyorum