arkadaşlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

brubaker

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar burda yeniyim sizlere bir sorunum hakkında danışmak istiyorum umarım biri bana yardımcı olabilir

yaklaşık 7 aydır body yapıyorum 2 hafta önce arkadaşlarında yogun istegi uzerine bir arkadaşımla saglı sollu bilek güreşi yaptık bayagı zorlandım yaparken ve bi anda kollarıma ağrı girdi sag ve sol kolum ozellikle dirsekten başlayan ama sanki kolumun tamamı agırıyormuş gibi ince ama rahatsız edici bir ağrı girdi bir kaç saat kolumu yormadım herhangi bir ağırlık kaldırmadım gecti daha sonra ertesi gün idmana gittim bir kac hareket calisayim dedim tekrar kollarım agırmaya başladı bende idmana 1 hafta ara verdım 1 hafta sonunda göğüs ön kol çalışması yaptım 1.5 saat civarı idman yaptım sorun yoktu ertesi gün omuz arka kol yapayım dedim gene sorun yoktu fakat alttan çeneye ağırlık çekerken kollarımda ki ağrı bi anda tekrarladı bende idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldım nedendir bilmiyorum kollarımı yormadıgım zaman geciyor fakat agırlık girince tekrar başlıyor agırmaya nedendir sizce nedir bunun çözümü veya sebepleri birde kesin cözüm icin önerileriniz nedir ögrenirsem sevinirim

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı