Arkadaşlar lütfen yardım edin. Weight Gainer hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bb78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bb78

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben 16 yaşındayım. Boyum 1.80, kilom 60. Ve kilo almak için weight gainer önerdiler. Ben bunu nerede bulabilirim. Ve ücreti ne kadar ?

çeşitli siteler var ordan kredi kartıyla alabilirsin...site ismi söylemek yasakmı bilmiyorum onun için bişey diyemiycem...5kg liklerin fiyatları 130-250 civarında değişiyo

şanslısın çünkü gainer bulabileceğin en ucuz supplementler arasında. Forumdaki gerekli bölümü araştırınız. Ayrıca supplement yazarsanız google'a karşınıza çıkan linklerden kilo aldırıcılara girdiğinizda gainer yazan ek besinler göreceksiniz onlarda %20 den yüksek protein barındıranları satın almanızı öneririm.

Peki iyi hoşta 5 kilo falan demişsiniz ben 70 kilo olsam yeter diyorum. Bana kaç kilo gerekir ? Benim vucudum da birşey yok yani öyle yiyorum yiyorum kilo alamıyorum değil ben yemiyorum. ekten besin alsam kesinlikle kilo alacagımı düşünüyorum. şimdi bu 5 kilo alsam bana kaç gün yeter ?

Günde kilonuz * 4.5 gram karbonhidrat tüketmelisiniz. Kilonuz 60 ise 270 gram tüketmelisiniz. kepek ekmeğinden örnek verirsem günde 27 kepek ekmeği eder. Patates, pilav ve makarnayı 1er tabak tüketebilirseniz de 5-10 kepek ekmeği bile yeter. Birçok kişi gerçekten yediğini sanıyor. Hacim için ciddi anlamda karb. tüketmeniz gerekmektedir.

Diyelim günde pilavsız makarnasız bir yemek düzeniniz var. 15 tane yiyebiliyorsunuz. O zaman 12 kepek ekmeği kadar karb.açığınız var demektir. Bu da 120 gram karbonhidrat eder. O da yaklaşık 6 ölçek gainerdır. 3 ünü antrenmandan önce 3 ünü antrenmandan sonra olmak üzere tüketiniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:21 ----------

Sorunuza yoğunlaşırsak, günlük yemenize göre günlük gereken tüketiminiz değiştiği için 5 kg ne kadar yeter onu söyleyemeyiz.

Lakin son örnekteki gibi spordan önce 3 spordan sonra 3 ölçek kullanırsanız 1 ay yetecektir. Günlük daha karbonhidratlı beslenirseniz spordan önce 2 spordan sonra 2 yeter. O zamanda 1.5 ay yetecektir.

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı