Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaşla alakası yoktur bu durumun vücudun yağlandıkça karın kaslarının belirginliği azalır her daim diyette olursun beslenmene dikkat edersen karın kasların belirgin durur.
Ya yuh diyorum başkada bişey demiyorum mekik çekmeninde boy uzamasını engelldiğini duydumya artık. Ya ne kadar saçma bişey ya gerçekten ülkemizde bu sporla ilgili hiçbirşey bilmeyip konuşan insanlar var hep bunların yüzüne çıkıyor bunlar. Ortopedi doktoruna bile sordum bench press engeller dedi ama squatı gösterdi hiç unutmam.
Konuya gelince kalıcı karın kası diye birşey yok o bölge yağlanırsa kaslar kaybolur. Bende karın çalışıyorum çok az yağ kaldı görünmüyorlar ama deriyi gerince gözüküyorlar karın beton gibi
boyunun uzamasının engellenmemesi için kendini eve hapset... 5 yıl boyunca hareket etme... ya arkadaşlar yanlış anlamasın da, sanki boyunuz 2 metre olacak da boyumun uzamasını engelleyecek diyorsunuz. zaten 1.70-1.85 arası gayet normal boy aralıkları ve bu tür hareketler zaten siz uzayacaksınız gidip de 180cm olacakken sizi 170cm'de asılı tutmaz. hadi komplo teorisi kuralım en fazla 2-3cm azaltır desek de ne fark edecek..?