Arkadaşlar jinekomasti miyim (resimli)

captctlk

Üye
arkadaşlar jinekomastimiyim ben bi bakarmısınız

yaklaşık 3 aydır vg yapıyorum biraz sertleşme var göğüslerimde sadece

yani psikolojim bozuldu iyice kötü bi görünüş bu
lütfen yardım edin

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 520
  • 2.jpg
    2.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 512
jinekomastide göğüs uçları ve çevresi biraz öne çıkık olur diye biliyorum

benimkilerde aynı şekil ama göğüsler daha büyük çatal bile var sinir bozucu kadın memesi gibi duruyo :(

ayrıca jinekomasti hormon kullanmayanlarda çok nadir görülür steroid kullanmıyosan hiç korkma

benimkilerde aynı şekil ama göğüsler daha büyük çatal bile var sinir bozucu kadın memesi gibi duruyo :(

ayrıca jinekomasti hormon kullanmayanlarda çok nadir görülür steroid kullanmıyosan hiç korkma

çatal bendede var :) tek o sinir bozuyo zaten plajda bile çekinerek yürüyosun :)

steroid kullanmayanlarda da sıklıkla görülür hatta ilaçlı insanlar olayın farkında olur onlarda daha az görülür

hafif jino var

en mantıklısı doktorun muayene etmesı belkıde sadece yağ dokusudur

Yaşın henüz 17 ,ergenlik esnasında jino.tarzı görünüm birçok kişide rastlanıyor, vg ye devam et ve 1.5 yıl kadar zaman ver kendine, baktın ki düzelmiyor o zaman doktor...

en güzeli endokronoloji ya da dahiliye uzmanına gitmen. teşhisi bu bölüm doktorları koyar. ameliyata karar verilirse genel cerrahi uzmanı yapar.

Fazla bir şey yok hafif belki.V.g'ye devam et ben düzeleceğini tahmin ediyorum.

Kafana takma dostum. Bend data fazlasi vardi yaklasik 9 aydir body yapiyorum ilk uc ay acemilik Don I olsa 6 ay diyelim ve ilk gunkinde bu zamana epey ilerleme old. Spor yaptimda serlesiyo ve San I sarkiklik kalmiyo. Ertesi gun yine sarkmis oluyo. Bend agirlik sehbai a lip her aksam 8 set fly yapacam. Stadyuma gidip kosacam eminimki bir kac ayda Kay a gibi olacaktir.

Bendeki jinekomastinin sebebi antidepresan kullanmaktan daha com antipsikotik ilaclardan kaynaklidir veya obezlikten. Askerde ace I birlinde soyunuktu herkes boksormusun die soruyodu kekler. Herald sadece sin an samil Sam i biliyolar....

Son düzenleme:
Back
Yukarı