Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zoparrat mod değilim ve benim görevim değil biliyorum ama forum kurallarına biraz daha dikkat etmelisin.Forum kuralı olmasa bile insanlara kırıcı davranmak pek etik değildir.
9-Nazik ve Saygılı Olun : 9.1. Uygunsuz, kırıcı bir dilde konuşmaktan ve kişisel saldırılardan kaçınmalısınız. Aşağılayıcı, kaba, ahlâk dışı, nefret dolu, tehditkâr ve kanunlarla çelişecek içerikler gönderemezsiniz. Bunları dikkate almamanız durumunda, uyarı alırsınız veya siteden süresiz/süreli uzaklaştırılırsınız (Süresiz uzaklaştırılmalarda servis sağlayıcınız da durumdan haberdar edilir)
Sıcaklık ve hava teması haricinde bozulmaması lazım ama sen gene de suyun temas ettiği ksıımlardan tozu tüket.Anladığım kadarı ile az bir kısmı katılaşmış.Onuda zaten 2-3 güne tüketirsin.
Yok ben pimpirikliyim dersen de o katılaşan kısımları elemine edeceksin mecburen.