Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar fıtness hakkında yazdıgım yazı hakkında degerledirme bekliyorum
biraz daha geniş kapsamlı yazabilirsin eğer ''makale'' diyorsan.bu daha çok ön bilgi vermek açısından içi biraz dolu bir deneme yazısı olmuş gibi.farkları anlatırken antrenman yoğunluğundan tut tekniklerden ve sosyal konumlarından bahsetmen senin için daha faydalı olacaktır.bu işte tutunmak istiyorum diyorsan başarılar diliyorum
@Berkemal yazdıktan sonra onu fark ettim bende jay ronniyi felan düşününce o cümle ortaya cıktı...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:18 ----------
@coke kardeşim öneriler için sagol elbette cok geniş bir konu fıtness ve bodybuiding ama farkısındasındır ki herkes bu konuya bizim kadar ilgili degil.bu yüzden kısa tuttum.ayrıntılarla bogmak istemedim okuyanları.teşekkur ederım bu arada dikkate alıcam söylediklerini
Eksiklerini belirtmek için açmışsın bu konuyu bizde söyliyelim....50cm kol kısmını okuyunca gerisini okumadım yalan söylemicem.Bence yazını baştan düzelt.Fikir iyi güzel ama..ama işte..