arkadaşlar combat powder protein tozum sizce nasıl ?

arkadaşlar kullandığım protein tozu sizce nasıl daha iyisi bildiğiniz varmı ?

Eklentiler

• 1454235_10201414122449918_1204655145_n.jpg
    1454235_10201414122449918_1204655145_n.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 378
Musclepharm iyidir iyi :) . Kullan antremanlarını aksatma beslenme düzenini bozma faydasını göreceksin . Alternatif Optimum , Muschletech , Bsn vb. düşünebilirsin

memnunum tabi çok güzel bu bitmek üzere şimdi yenisini sipariş ettim çilekli istiyordumda elinde yokmuş galiba mecbur gene çikolataya devam :D tavsiye ederim ama millet whey felan diyor ya bi kaç kişiyede sordum salonda bilmiyorum duymadım dediler ama kaliteli güzelmiş demekki

çikolatalının tadını beğenmedinmi ve sen sütle mi karıştırıyosun yoksa suyla mı bide ne kadar sürede tükettin 1 kutuyu?

sütle tabikide yok güzelde çilekli seviyorum ben her insanın zevki başka tabi kimisi çikolata sever kimisi çilekli[DOUBLEPOST=1384727553][/DOUBLEPOST]ben aksattım biraz aslında sabahları felan ondan 1 ayı geçti tam olarak bilmiyorum ama süreyi

memnunum tabi çok güzel bu bitmek üzere şimdi yenisini sipariş ettim çilekli istiyordumda elinde yokmuş galiba mecbur gene çikolataya devam :D tavsiye ederim ama millet whey felan diyor ya bi kaç kişiyede sordum salonda bilmiyorum duymadım dediler ama kaliteli güzelmiş demekki

Bu da whey türü vir protein tozudur .

şöyle söyleyim en iyi markalardan birisidir güvenle kullanabilirsin karşılığınıda alırsın antreman beslenme vb. aksatmazsan :) sonuçta ek olarak yardımcı bu ürünler.

Back
Yukarı