Arkadaşlar Benim İçin Çok Önemli Vücudumla İlgili

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım 170 boyundayım ve 59 kiloyum.Forumda gezinirken benim yaşıtım ve benim boyumdaki bi arkadaşı gördüm o 58 kilo ama o bayağı zayıf bi deri bi kemik ben ise 59 kiloyum ve kilolu gözüküyorum.bu neden?

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım 170 boyundayım ve 59 kiloyum.Forumda gezinirken benim yaşıtım ve benim boyumdaki bi arkadaşı gördüm o 58 kilo ama o bayağı zayıf bi deri bi kemik ben ise 59 kiloyum ve kilolu gözüküyorum.bu neden?
Senin yağ oranın beslenmenle ve yaşam(hareketsizlik) şeklinle alakalı olarak daha yüksek olabilir. Tuzlu vs besleniyorsan vücudun su tutmuş olabilir vs vs.

benim el parmaklarım ayak parmaklarımdan büyük eyvah nolcak :(
komşunun oğlunun aleti benimkinden büyük napcam :(
kalçamın tek tarafı öteki tarafından daha büyük napcam :(
ayağım uzun napsak :(
parmaklarım yamuk nasıl düzeltcez :(
Kıza açılamıyom nasıl açılcaz

Senin yağ oranın beslenmenle ve yaşam(hareketsizlik) şeklinle alakalı olarak daha yüksek olabilir. Tuzlu vs besleniyorsan vücudun su tutmuş olabilir vs vs.

peki su tutmuşsa bu su nasıl gidecek

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:54 ----------

benim el parmaklarım ayak parmaklarımdan büyük eyvah nolcak :(
komşunun oğlunun aleti benimkinden büyük napcam :(
kalçamın tek tarafı öteki tarafından daha büyük napcam :(
ayağım uzun napsak :(
parmaklarım yamuk nasıl düzeltcez :(
Kıza açılamıyom nasıl açılcaz

benim sorduğumla bunların hiçbir alakası yok bakan bakar adam gibi mesaj yazacaksan yaz kimseyi zorlamıyoruz.saçma bişey yazmıyorum kötü bişey olsa adminler var gereğini yaparlar boş boş konuşma

Önemli olan görüntü, kiloyu boş ver... Vücudunun güzel görüneceği kiloyu bul.

Ha, kilo alacam diye de kolayı, mayonezi kafana dikme. (bizim bi arkadaş yapmıştı da 55 kg'dı ve o incecik vücudunda göbeği vardı. Düzeltene kadar canım çıktı :) )

Diğer arkadaşlarında dediği gibi kilo vermek istiyorsan, karboyu azalt.

Almak istiyorsan. Bende işe yarıyor bilmiyorum. Öğünlerini 6'ya çıkar ve hızlı karbonhidrat tüket. Tabii ki makul miktarda proteinle birlikte.

Örnek vereyim. Bizde sıraysır derler, Bulguru haşlarsın, üstüne yeteri kadar yoğurt, az miktarda su ve isteğe bağlı olarak sarımsak koyarsın.

Tat, besleyicilik yönünde güzeldir. Patates salatası olabilir. Ben okuluma götürüyordum, oturup sınıfımda yiyordum. Bu sporu yapacaksan, tam anlamıyla yapacaksın ya da bırakacaksın. iyi sporlar...

Back
Yukarı