Arkadaşlar 1 ay oldu fitness a başlayalı. Lütfen bi bakın ne kadar yol aldım iyi mi kötü mü?

IMG_2367.JPG
IMG_2493.JPG
Merhabalar herkese. Sitenize yeni üye oldum 1 aydır fitness yapıyorum.
Öncesi 1 ay Sonrası
1.75 boy 1.75 boy
76.6 kilo 73.1 kg
%20 yağ %17.7 yağ

Nasıl yol kat etmişim bi de arkadaşlar diğer sorum da hiç kas alamadım. Normalde 1 saat ağırlık çalışıyorum. 1 saat de kardiyo yapıyorum. 20 dk bisiklet 20 dk eliptik 20 dk koşu bandı 7-10 km hız. Yediklerime dikkat ediyorum. Sanırım 90 gr dan fazla protein almıyorum. Alamıyorum. Kas kütlesi ayda ne kadar alırım ne yapmam lazım. Yorum yapan abilerime kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim

Bence 1 ay için gayet iyi . Yağ yaktığınız net belli oluyo . Böyle devam ederseniz 3-4 ay'a kadar çok iyi bir vücut çıkar . Eğer ağırlık çalışıyosanız bana göre en az kilonuzun 2 katı protein alın . 140-150 gr protein sizin için yeterli olur . Beslenmenizden biraz bahsedebilir misiniz ?

Öncellikle teşekkür ederim. Biraz detaylı yazıcam kusura bakmayın. Haftanın 4 günü üniversteye gidiyorum bu yüzden 6 da kalkıyorum. Kahvaltı yapamıyorum. Okulda sadece çorba içiyorum. Kesinlikle poğaça vs. hamur işi tüketmiyorum. Öğle yemeği et balık salata vs. Akşam tavuk. Ama kesinlikle karbonhidrat yok. Sadece yulaf ezmesi o da güç versin diye sporda. Evde olduğum 3 gün ise sabah yağsız lor 5 yumurta beyazı süt. Diğer öğünler genelde tavuk falan yiyorum. Ama hiç kas alamadım. Ona üzüldüm. Bu ay l-carnitine e başlıycam inşallah

Back
Yukarı