Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben vucut geliştirmeye bugun başladım . Amacım kilo vermek ve fit bir vucut yapmak. Karın bolgemde ve bel çevremde çok fazla yağlanma var bugun itibari ile diyet ve spor yapıcam . Bana yağ yakımına yardımcı bir ürün tavsiye edebilirmisiniz birde bel bölgesini hangi hareketlere yönelirsem inceltebilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
BOY : 184 CM
KİLO : 94
OMUZ : 126
GÖGÜS : 112
BEL : 106
SAĞ KOL : 36
SOL KOL : 36

yağ oranın %19 civarlarında ya da daha fazla diye düşünüyorum.
öncelikle bölgesel incelme/zayıflama diye birşey yoktur.
daha bugün başlamışsın herhangi bir ek besin takviyesine kullanmamalısın.
yediklerine dikkat et ve yağlılardan ve bol karbonhidratlı yiyeceklerden(makarna,pilav,haşlanmış patetes vs) uzak dur.eğer kızartma yiyeceksen mısır yağı yerine zeytinyağı kullan.
yeşilçaylara yönelebilirsin şimdilik antioksidan özelliği sana yardımcı olacaktır ve koşu bandında yokuş aşağı koşu yapmanı öneririm.
yokuş aşağı kalori yaktırır,yokuş yukarı kas yapmanızı sağlar.

ben aralıklarla bu sporu yapıp arkadasım o yüzden bi tecrübem war gene geçen sene l carnitine kulandım likit en basta vayda etti ama 1 ay sonra hiçbi işe yaramadı sağlam bir yağ yakıcı arıyorum birde bölgesel olark sormamın sebebi boyum uzun göbek ve bel çevrem çok geiş duruyo o yüzden buraya ağırlık wereyimmi die sordum

Son düzenleyen: Moderatör:
sana benden daha doğrusu benim çok işime yarayan bababmdan kalma bir tavsiye ... babam sporcudur benim daha doğrusu koşucu günde 16 kilometre koşmazsa rahat etmeyen tiplerden :) o her zaman şunu söylerdi ben istesem göbeğindeki yağları 1 haftada eritirim diye ve hep inanmazdım. fakat bu spora başladığımda baktımki göbek konusunda özellikle can simidi bölümünde hiç yağ yakamıyorum direk babama başvurdum önerdiği tavsiye şuydu ;bilimsel değil ben sadece babamın tavsiyesi ve bende işe yaradığı için söylüyorum

1:) kardio aşamasına geçmeden önce 1 bardak kafein tüketeceksin bu sütsüz nescafe şeklinde olacak
2:) marketlerde satılan streç filmi karnının sorunlu bölgesine sıkıca sar kafein metabolizmanı hızlandırcak streç film de o bölgenin daha çok ısınmasını ve vucudun yağ yakmasına yardımcı olmasını sağlayacak
3:) tam olarak 1 saat koşu aşamasını geçir ister zaman zaman ytürü ister sürekli koş ben genelde tempo olarak 8 yapardım stabildi benim
bu dediklerimi yaparsan sana süre veremiyorum ancak ben 2. haftada sixpackleri görmüştüm ... bunlar benim verebileceğim nacizane tavsiyem kimse de şöyle yanlış böyle yanlış demesin çünkü bende gerçekten işe yaradı işin bilimsel boyutunu bilemem saygılar...

2:) marketlerde satılan streç filmi karnının sorunlu bölgesine sıkıca sar kafein metabolizmanı hızlandırcak streç film de o bölgenin daha çok ısınmasını ve vucudun yağ yakmasına yardımcı olmasını sağlayacak
. bunlar benim verebileceğim nacizane tavsiyem kimse de şöyle yanlış böyle yanlış demesin çünkü bende gerçekten işe yaradı işin bilimsel boyutunu bilemem saygılar...

Yanlis vs demiyorum ama su ikinci maddenin ne kadar gereksiz ve sagliksiz bir eylem oldugunu belirtmezsem icsel celiskiler yasayacagim.

Yanlis vs demiyorum ama su ikinci maddenin ne kadar gereksiz ve sagliksiz bir eylem oldugunu belirtmezsem icsel celiskiler yasayacagim.
peki o zaman bir tıpcı olarak cevap vermem gerekirse streç filmin sağlıksızlığında söyleyebileceğim hiçbirşey yok lakin piyasada bulunan çeşitli yağ yakıcılar ve protein tozlarının vucuda verdiği zararı gözardı eden sporcuların böyle bir şeyi de gözardı etmesi gerektiği görüşündeyim ayrıca streç filmin sağlıklı olduğu konusunda idda etmiyorum ama kesinlikle ve kesinlikle bölgesel yağ yakımında bölgenin ısısını arttırarak o bölgedeki yağ yakımının hızlıca arttırdığını söyleyebilirim gereksiz demek çok yanlış ama sağlıksız doğru bir tabir ...

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı