Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar şimdi ben spora gitcem yaklaşık 1 30 saat sürüyo program tamamı ve evim biraz uzak kalıyo protein hazırlıyıp shaker içine koysam salonda içsem antremandan sonra bi sıkıntı olurmu lütfen acil bilgilendirirmisiniz
Antremanın uzunluğu detayına girilmiş ben girmiyorum.Buzdolabı poşetine tozunu koy idman çıkışı su ile shakerına koy karıştır işte yapıp götürmene ne gerek var.
90dk sadece body ise evet gerçekten sıkıntı, en fazla 60 dk normal olarak da 45dk olmal ağırlık antremanı. eğer ağırlık antremanı 90dk ise ya çok fazla hareketle overtraining vardır, ya da set araları çok uzun olup boşuna çalışılıyor demektir.
Yok ağırlık 60dk, sonrasında definasyon için 30dk da cardio ise o zaman süre normal.
Protein sorusuna gelirsek dediğin yöntemin bir zararı olmaz
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş olabilir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız