Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence araba birden stop etti ve şoför bunu farkedemedi. Farkettiğindede arabayı yavaşlatmak istedi ve o anki panikle ve yolun boş olduğunu hesab ederek yol ortasında durdurdu arabayı. Yani kaza görüntülerde de olduğu gibi anlık gelişiyor, kamyonda süratli geliyor. Farkederseniz araba kademe kademe yavaşlıyor. Ansızın birden durmuyor ve kamyoncu bunu farkedip önceden tedbir alabilirdi aslında.
İntihar olsaydı çok farklı yöntemler seçilirdi. Ben intihara hiç olanak vermiyorum.
Arabası stop eden adam sağ tarafa falan yanaşmaya çalışır lap diye yolun ortasında durmaz bana kalırsa....
Eşinin olayla ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum demesi enteresan...Bana göre şöför eşiyle tartıştıktan sonra cinnet geçirip frene asılıyor...Eşide bu ağır yükü kaldıramayacagından dolayı hiç bir şey hatırlamıyorum'un arkasına saklanıyor...
Olan olmuş gerçi...Allah yakınlarına sabır versin...
Böyle bi arıza olabilir neden olmasın,bazıları kesin intihar demiş te.Eski model bi BMW arabamız vardı böyle durduk yerde pat diye istop etmeye başladı zaten 1 ay sonra kendiliğinden yandı.