antrenmandan sonra mor leke kolda ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TatR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TatR

Üye
merhaba,

ben dun gogus ile kol calistim ve bugun baktigimda triceps in altinda bir mor leke cikmis ve agri verior bu ne olabilir?

yane ciddi bisey mi yoksa zorlandigi icin mi cikior,

kaslari isitmadan direk benchpress e gectim belki ondan olabilir, zaten heb oyle yapiorum ama ilk kez boyle bisey cikti ve korktum acikcasi..

bu neden cikabilir simdiden tsk(Y)

07082009232.jpg

deri altındaki morluklar o bölgedeki kılcal damarların patlaması sebebi ile kan birikintisinden olur diye biliyorum ve genelde çarpma ile olur, bazen çok hafifde olsa bir yere çarptığınızda oluşabilirler, zorlanmadan dolayı olduğunu sanmıyorum.

eger biceps calistiysan ve kolunun o bolgesini biryere destek olarak koyup concentration curl yaptysan belki ondan morarmis olabilir

zorlanmadan ödem gibi bir yoğunlaşma oluşabilir bunu çok duyuyorum. Hatta çok aşırı zorlanmada da morluk oluymuş ama bu şekilde olmaz. kolunu bir yere vurmuşsundur veya datamışsındır. Sadece darbe ile değil yaslayarak ezersende böyle morarma olabilir. zhu.zhq, arkadaşımında dediği gibi olabilir.

bicep calistimda ama concentartion yapmadim sadece bar ile ve oturarak bicep calistim

bilmiom aklima hic gelmior ama belki carpmis da olabilirm

Back
Yukarı