Antrenman sonrası supplementi.

Arkadaşlar antrenman sonrası için en iyi supplement nedir veya kür ?

Ben biraz araştırma yaptım ve iki türlü bir yol haritası çıktı ;

1-) whey + glutamine+creatin + bcaa

glutamine ve creatine ant öncesi

bcaa antrenman sonrası

2-) whey + glutamine + amino asit ( gaspari'nin ) + creatine

glutamine ve creatine ant öncesi

amino asit ant sonrası

bu kür hakkında düşünceleriniz neler ? ayrıca düşüncelerinizi merak etmekteyim önerilerinizde. şimdiden teşekkür ederim.

idamandan 30 dk once glutamin bcaa

idamandan hemen once whey kreatin

idmandan hemen sonra glutamin bcaa aa

idmandan 1 saat sonra whey kreatin

idamandan 30 dk once glutamin bcaa

idamandan hemen once whey kreatin

idmandan hemen sonra glutamin bcaa aa

idmandan 1 saat sonra whey kreatin

Whey ve creatinin idmandan yaklaşık bir saat önce alınması gerekli.

bende aynı şekilde dusunuyorum bence idman oncesi karbonhidrat alınmalı proteinden cok mesela carbopure gibi bişey ant sırasında bcaa alınabilir .

idman öncesi protein israf degil ama 1 scoop yerine yarım scoop olsun bence

ant sonrası neden basit şeker önermemiş kimse , sende neden almıyorsun ant sonrası basit şeker?

üzüm suyuyla birlikte alıyorum zaten onbir.
fakat bir sorum daha olacak. glutamini çok övüyorlar en temel aminoasit miş asnırasm maale okudum bir kaç tane . bcaa ve glutamine iyi bir ikili değil mi ?

Mesala ben antremandan 3 saat önce yemek yiyorum karbonhidratta oluyor. Antremandan 1 saat önce whey içiyorum. Bu sayede antreman sırasındaki protein ihtiyacımı karşılamış oluyor. Ayrıca ben 40dk kardiyo da yaptığım için yemekten sonra çok fazla boşluk oluyor. O boşluğu antreman önceki whey ile gideriyorum

Mesala ben antremandan 3 saat önce yemek yiyorum karbonhidratta oluyor. Antremandan 1 saat önce whey içiyorum. Bu sayede antreman sırasındaki protein ihtiyacımı karşılamış oluyor. Ayrıca ben 40dk kardiyo da yaptığım için yemekten sonra çok fazla boşluk oluyor. O boşluğu antreman önceki whey ile gideriyorum

anladım. sizin kalori ihtiyacınızdan dolayı tüketiyorsunuz ihtiyaca göre. kardiyo yapmıyorm ben pek yapsam heralde iskelet olurum :)

anladım. sizin kalori ihtiyacınızdan dolayı tüketiyorsunuz ihtiyaca göre. kardiyo yapmıyorm ben pek yapsam heralde iskelet olurum :)

O zaman büyük ihtimalle size gerekmez :)

Back
Yukarı