Antrenman sırları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kara26

Üye
1_ göğüs çalışmadan önce triceps çalışırsanız yor ve geliştir taktiğiyle daha çok verim alabilirsiniz

2_ sırt çalıştıktan sonra mutlaka biceps çalışın çünkü sırt kası çalışırken bicepsleriniz gelişir ve yorulur eğer biceps çalışırsanız daha çok verim alabilirsiniz

Bazısına göre de birbirinden bağımsız kaslar çalıştırılmalıdır maximum kilo kaldırılması ve sağlam çalıştırılması için. örnek göğüs biceps omuz triceps. Hangisi doğru?

ben göğüs girmeden önce tricps giriyorum ve gerçekten gelişiyor hiç tereddüt etmiyorum kesin çözüm istiyosan böle yapmalısın

judgementday dediğin gibi program uygulayanlarda war ancak göğüste triseps sırtta bisepslerin ısınır kan toplanır yani göğüsten sonra triseps sırttan sonra biseps çalısıldığında werim alınacağı söylenilir göğüsten önce triseps girilebilir ama taze kuwwetini trisepse harcadıktan sonra gögüz ne kadar basılabilinir düşünmek lazım

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :https://www.bodyforumtr.com/vbforum/antrenman-bodybuilding-fitness-f22.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı