Antrenman sürecindeki problemim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu nereye açıcağımı bulamadım oyüzden buraya yazdım inşallah yanlış yerde değilimdir.Benim problemim antenmana başladıktan kısa süre sonra vucudumun kıpırdayamaz hale gelmesi bundan 2 sene öncesinde spor yapıyodum yeniden başlamayı düşünüyorum fakat öncelikle sizlere danışmayı istedim.

Salona gitimeyi düşünüyorum aslında hafta içi günümün nasıl geçtiğini yazıyım sabah 8 den 17 ye kadar işyerinde masa başında oturuyorum hemen hemen hiç bir sporsal faliyet yok 6 gibi eve geliyorum 12 1 gibi yatıyorum , evde olduğum süredeyi değerlendirmek istiyorum nekadar başarılı olur acaba ? ilk etapta kilo vermek mi ? yoksa kaslandıktan sonramı kilo vermek daha faydalı olur ? boy 168cm 78kg tabiri caizse iri kemikli insanlardanım. Ne yapmamı önerirsin.

Son düzenleme:
Salonda kardiyoyla birlikte ağırlık çalışması yapılabilir.Veya ilk aylar sadece kardiyo yapılıp,bir miktar yağ yakımı sağlandıktan sonra ağırlığa yönelebilinir.Tabi hepsinin etkili olması için beslenme ve dinlenmeye çok dikkat etmek gerek.

Spor salonuna gideceksen orada antrenör sana bir başlangıç programı verecektir zaten. Tahminen kardiyo ve hafif ağırlıklarla çok tekrarlı ağırlık çalışması. Bunu yaparak yavaş yavaş forma girmeye başlayacaksın.

Düzenli yaparsan 4 hafta sonra başka bir program iste.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı