vücutcuu
Üye
1.GÜN
GÖĞÜS
bench press
dumbell flyes
dumbell pullover
BİCEPS
hammer curls
barbell curls
concentration curls
2.GÜN
SIRT
one arm dumbell rowing
bent over barbell rowing
bent over two arm long bar row
barfiks
3.GÜN
OMUZ
lateral raises
behind the neck press
front barbell deltoid raises
TRİCEPS
bench dips
seated overhead barbell triceps extension
one arm dumbell tricep extensions(french press)
Yaşım 14 kilom 55 boyum 168 programım bu abilerim eklemem çıkartmam gereken birşey varsa söyleyin önerilerinizi bekliyorum 3 set 10 tekrar olarak yapıyorum hareketleri.Her günün sonunda karın egzersizleride yapıyorum.Vücudum çok yağlı olmadığı için kardiyo yapmıyorum.Evde çalışıyorum.Bacak kaslarını sevmediğim istemediğim için programa eklemedim ama illada ekle derseniz 2.güne ekleyebilirim sırtta niye 5 hareket var derseniz sırt tek başına olduğu için öyle yapmak istedim öyle düşündüm yani.Karın hareketleride crunch hanging leg raises 3 set 15 tekrar olarak yapıyorum karın hareketlerini her zaman değişik yapıyorum önerilerinizi bekliyorum.Şuanda yaşım küçük ama bir alt yapı kurmuş durumdayım vücudum oturdu yani.göğüse push up ekleyebilirim isterseniz.İyi forumlar
GÖĞÜS
bench press
dumbell flyes
dumbell pullover
BİCEPS
hammer curls
barbell curls
concentration curls
2.GÜN
SIRT
one arm dumbell rowing
bent over barbell rowing
bent over two arm long bar row
barfiks
3.GÜN
OMUZ
lateral raises
behind the neck press
front barbell deltoid raises
TRİCEPS
bench dips
seated overhead barbell triceps extension
one arm dumbell tricep extensions(french press)
Yaşım 14 kilom 55 boyum 168 programım bu abilerim eklemem çıkartmam gereken birşey varsa söyleyin önerilerinizi bekliyorum 3 set 10 tekrar olarak yapıyorum hareketleri.Her günün sonunda karın egzersizleride yapıyorum.Vücudum çok yağlı olmadığı için kardiyo yapmıyorum.Evde çalışıyorum.Bacak kaslarını sevmediğim istemediğim için programa eklemedim ama illada ekle derseniz 2.güne ekleyebilirim sırtta niye 5 hareket var derseniz sırt tek başına olduğu için öyle yapmak istedim öyle düşündüm yani.Karın hareketleride crunch hanging leg raises 3 set 15 tekrar olarak yapıyorum karın hareketlerini her zaman değişik yapıyorum önerilerinizi bekliyorum.Şuanda yaşım küçük ama bir alt yapı kurmuş durumdayım vücudum oturdu yani.göğüse push up ekleyebilirim isterseniz.İyi forumlar