antremandan sonra beslenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
antremanım gece 21:30 bitiyor bu saatten sonra karbonhidtad aldığımda bana yağ olarak geri dönermi kilo almak istemiyorum sadece basit şekerle ve birkaç dilim kepek ekmeğiyle kapatabilirmiyim bu açığı ?

antremandan sonra karbonhidrat almak gerekiyor bugün antrenorum soyledi glikojen depolarını doldurmak icin ama o saatten sonra yemek istemiyorum dersen tam tahıllı kepek ekmek ile protein bazlı bir yemek yiyebilirsin

Bu 3. uyarı. 3 kere baslıgınızı aynı hatalı yerde actıgınız icin kitlememize ragmen aynı hatayı tekrar edyorsunuz. 1 kez daha bu baslık altında yine baslık ile alakasız mesaj atarsanız, forum troll u olarak suresiz bannlayacagım

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı