s3z3r54100
Üye
Sporda 6.ayım
Bazı Hareketleri Hissetmiyorum Artık Eskisi Gibi Doymuyor Kaslar
küçük ve büyük kaslar en fazla kaç hareket olmalı ?
Uyguladıgım Program Pazartesi salı... Cuma Her gün ayrı Bölge
Pazartesi Göğüs Salı Biceps...Cuma Kanat
Bicepste Uyguladıgım program
Barberl Curl 5x11 Scoot Crul sehpa 5x11 Dumbal hummer 3x11 Makine Kablo Çekiş 3x11
Göğüs Benc 5x11 Üst Makine İnc Veya Dumbel Sehbada Dereceli Press Kelebek Makina Dumbel Fly Dips
Omuz Smith Machine Overhead Shoulder Press Ayakta Yana Açış Farklı Bİ makinada yine press Öne Kaldırış dumbel Kablo ile öne kaldırış
Triceps Z bar alın press Kabloda Basma Fransız press Dips
Kanat Sırta çekiş öne çekiş karna çekiş dumbella çekiş
Göğüs idmanımdan verim alıyorum Diğerleri beni üzüyor tüm kuvvetimle çalışıyorum Napmam Laızm yardımcı olun örnek program tavsiyesi oalbilir İlk Zamanlardaki gibi doymuyor kaslar arada bi hareket değiştiriyorm ama yine işe yaramıyor kombinasyonda bi yanlışlık var sanırım yardımlarınızı beklyrm
Bazı Hareketleri Hissetmiyorum Artık Eskisi Gibi Doymuyor Kaslar
küçük ve büyük kaslar en fazla kaç hareket olmalı ?
Uyguladıgım Program Pazartesi salı... Cuma Her gün ayrı Bölge
Pazartesi Göğüs Salı Biceps...Cuma Kanat
Bicepste Uyguladıgım program
Barberl Curl 5x11 Scoot Crul sehpa 5x11 Dumbal hummer 3x11 Makine Kablo Çekiş 3x11
Göğüs Benc 5x11 Üst Makine İnc Veya Dumbel Sehbada Dereceli Press Kelebek Makina Dumbel Fly Dips
Omuz Smith Machine Overhead Shoulder Press Ayakta Yana Açış Farklı Bİ makinada yine press Öne Kaldırış dumbel Kablo ile öne kaldırış
Triceps Z bar alın press Kabloda Basma Fransız press Dips
Kanat Sırta çekiş öne çekiş karna çekiş dumbella çekiş
Göğüs idmanımdan verim alıyorum Diğerleri beni üzüyor tüm kuvvetimle çalışıyorum Napmam Laızm yardımcı olun örnek program tavsiyesi oalbilir İlk Zamanlardaki gibi doymuyor kaslar arada bi hareket değiştiriyorm ama yine işe yaramıyor kombinasyonda bi yanlışlık var sanırım yardımlarınızı beklyrm