Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalya'dan kimler var hangi spor salonuna gidiyorsunuz?
merhaba dexter sen önermiştin orayı emre hoca definasyonda bayağı bir yardımcı oldu bana sağolsun. GErçi aramız biraz kötü ben çok gramlara ince hesaplara taktığım için bana manyaksın sen diyor. Çk yardımcı oldu bana sağolsun. Geldin mi antalyaya
emre abi içten olduğu için öyle direkt konuşur.. alışırsın zamanla içinde bir kötülük yok.. ve söylediği şeyler yanlış değil doğru şeyler.. düşünürsen sen de hak verirsin
Yok yok şakasına diyorum zaten aramız iyi. Bana çok destek oluyor. Gramaj hesabıyla beslenme tablosu çıkarmıştım ona manyaksın dedi. Birinde de günlük yediğim toplam lif miktarını hesaplıyordum ona da manyaksın sen dedi Çok bilgili maşallah. Zaten senin referansınla gitmiştim uludağ diyorlar sana orada.
Ben de dedeman da clup lotis'e gidiyorum.Ama ailemin yanından ayrılıp eve çıkacağım için salonu değiştirmek zorundayım .Bakalım önümüzdeki günlerde hangi salonda olucam
Club Lotisten memnun musun ne kadar ödüyorsun. Biraz fiyattan ve imkanlarından bahsetsene. Hem bu konu Antalya'daki salonlar için bilgilendirme konusu olsun.