Anneannem Vefat Etti / 29.07.2012

M0ssento

Yeni Üye
28 Temmuz akşamı saat 9 sularında kusmaya başladı,nefes alamamış,kalbi sıkışmış.Hemen ambulans geldi hastaneye kaldırdık.Durumu çok kritikmiş.3. Derece yani en üst derece yoğun bakım için Gebze Medical Park hastanesine götürüldü.Hastanede 2 kez kalbi durmuş fakat hayata döndürmeyi başarmışlar.Bu sabah saat 8.30 gibi vefat etti.Hala olayın şokundayım kalktığım gibi yüzüme anneannen öldü denmesi şok etkisi yarattı bende.Neyse lafı fazla uzatmayalım.Mekanı cennet olsun :(

sağolun :(

Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun. Bak benim anneannem doğduğumdan beri yok...

Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun. Bak benim anneannem doğduğumdan beri yok...

Sen en azından tanımamışsın.Daha dün benden su getirmemi isteyen,yürümesine yardım ettiğim kadın artık yok.Ona ait ne görsem ağlıyorum gerçekten çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin :(

mekanı cennet olsun
başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin.İnşallah mekanı cennet olur.Kendini çok üzme.Ölüm,birgün herkezin yaşayacağı bir şeydir.Ölenle ölünmez.Tabii üzüleceksiniz ancak,Kendinizi üzmemeye dikkat edin.

Yeniden Allah Rahmet eylesin.

Çok teşekkür ederim.Gömülürken ağlamamak için kendimi zor tuttum.Gerçekten çok ama çok zor bir durum.Ölmesinde beni az da olsa motive eden tek şey var o da 1 ayağının topuğunun ve baş parmağının kesik olması.Canı çok yanıyordu her akşam pansuman olmasına rağmen.Artık içim rahat uyuyabileceğim.En azından canı yanmayacak.

Çok sağolun.

Biz ne desek boş olur acını hafifletmez Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:(

Back
Yukarı