Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Animal pak almak istiyorum fakat fiyatı öğrenciyi zorluyor Ben optimum whey + gaspari amino kullanıyorum. Animal PAK'ı alınca amino asiti bıraksam whey kullansam gelişmemde bir fark olur mu?
animal pak ayrı bcaa farklı bence . kendi fikrimi sorarsan eğer bu 2 ürünün yanına pakı ekle daha iyi olur sonuçta kullandığın aminodaki oranlar pakta yok
dostum ne kadar zamandır yapıyorsun vucudun nasıl nasıl besleniyorsun animal pak öyle hafife alınıcak bir supplement değildir bilginle 11 tane hap karaciğerine yükleme yapabilrsin animal pak için erken olabilr senin için yani buna hazır değilsen hem parana yazık hemde karaciğerine yazık
madem öğrencisin 120-130 lira verip günde 11 tane hapı yutmakla uğraşma.50 lira tasarruf yap ki multivitamin desteğidir bu ikisi opti-men var.75 lira.git ondan al
Bu universal'ın bütün ürünleri gerçekten kaliteli ve sonuca götürüyorda.Bu hap sayıları nedir arkadaş animal nitro kullanıyorum spordan önce 9 spordan sonra 9 hap birde opti men 1 önce 1 sonra 20 tane hap.