Animal Pak Ve Amino Kullanımı

Arkadaslar su an gunluk olarak aksatmadan animal pak kullanıyorum.bunun yanında aminoya baslamayı düşünüyorum.sorum su

1) animal pak ile amino kullanımı zararlı olur mu?
2) amino olarak weider amino 2200 düşünüyorum
3) sizlerinde bana önerebilecegiz bir amino varsa paylasımınız.

şimdiden teşekkürler

animal nitro varken ne gerek var başkasına , animal ürünlerini mümkün mertebe animal ile kombine edin

animal nitroda amino bildigim kadarıyla ancak hem pak hem nitro aynı anda kullanımda zararlı olmaz mı?

animal nitroyu kullanan kişilerin yorumlarına baktım ve cok fayda gormediklerini paylasmıslar.ben ya universal 2700 yada weider 2200 düşünüyorum sizce nasıl yapıyım

animal nitroyu kullanan kişilerin yorumlarına baktım ve cok fayda gormediklerini paylasmıslar.ben ya universal 2700 yada weider 2200 düşünüyorum sizce nasıl yapıyım

Öncelikle animal ürünlerinden memnun kalmayanların neden kalmadıklarını düşünmek lazım.Adamlar Türkiye'de bu ürünü pahalıya elde ediyorlar ve uzun süre kullanamıyor.Bu yüzden de bir seferde 100+ lira verip müthiş sonuçlar bekliyorlar.Ben düzenli olarak animal ve universal 3001 kullanıyorum,fakat buda yeterli değil.Günlük beslenme ve dinlenme yetersiz olursa sonuç yine 0.Amerika'da en çok kullanılan trainin' pak den memnun kalmamak imkansız.

o zman ben bi nitroyu tam olarak bi arastıraym yorumunuz için teşekkürler

yaw neyini araştırıcan al kullan düzenli beslen bak etki ediyomu etmiyomu , millet zannediyoki ürünü kullancam 1 hafta sonra biceps coşacak !!! varmı öle bedava

ben zaten animal pak kullanmaya basladıktan 1 hafta sonra guc artısı yasadım ve hala yasamaktayım.elbette nitroda da yasarım.ama denemeyi düşünüyorum.teşekkürler

animal pak la beraber optimum nutrition lutamine 1000 mg lik kullanıyorum. animal nitro almayı ne zamandır düşünüyorum. sizce glutamin olarak dengeyi sağlamak için nasıl kullanmalıyım bu üçünü?

Back
Yukarı