Animal Pak+GH+OPTIMUM WHEY PROTEIN KOMBİNASYONU

Kaç senedir bu sporu yaptığınızı bilmiyorum. Eğer ki ileri bir seviyede iseniz animal pak kullanmanızı tavsiye ederim. Yeni başlayan ve orta seviye vücutcuya hitap etmeyen bir multivitamin, mineral ve amino asit desteği bence animal pak. Onun yerine Solgar VM-75 gayet iyi ve etkili olacaktır.

Yaşın gereği Gh-Max alıp ne yapacaksın diye sorasım geldi? Onun yerine kreatin neden eklemiyorsun kombinene?

Her zaman demişimdir. En ideal kombineyi oluşturmak için kişi kendini tanımalı ve bu spordan periyodik olarak beklentilerini göz önüne almalıdır.

Bana sorarsan multi vitamin, balık yağı, protein tozu, kreatin ve cla seni uzun bir süre idare eder.
 
zaten 2 ay gh kullandım yaklaşık 1.5 seneden beri vg yapıom şu son 2 ay içinde gelişme durdu ne kadar beslenmeme dikkat etsemde gelişme olmuyo balık yağı-creatin onları kullanıyorum yazmaya gerek duymadım
 
Back
Yukarı