Animal Pak, Animal Pump, Animal Stak ve Syntha 6 kullanımı hakkında lütfen bi bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar. Öncelikle forumda yeniyim. Başlıkta yazdığım ürünler hakkında bilgi almak istiyorum. Animallar nasıl kullanılır antreman öncesi mi sonrası mı sabah kalktığında mı? Bu ürünleri ilk defa alıyorum şimdiye kadar hep protein kullanmıştım şimdi bunları da aldım nasıl bi kombinasyon yapabiliriz?

anımal pak kahvaltıdan sonra 1 paket (multıvıtamın)

anımal pump ıdmandan 30 45 dakka once (ıdman oncesı pump)

anımal stak ıdmandan 30 dakka once ıdman olmadıgı gun ıkı öğün arası ( testo sevıyesı artırıcı)

Bsn syntha sabah kalkar kalkmaz ıdman dan sonra alabılırsın ( kendı protein ıhtıyacına gore alımını artırabılırsın)

Kutunun arkasında tum bılgıler yazıyor ne zaman kullanıldıgı ne kadar alınacagı ordan tekrar teyıt edersın..

çok sağol jackal çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.hepsini bigün içersinde kullanabiliyoruz bi zararı yok demek ki çok sagol tekrar :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:40 ----------

Bir de ayriyetten bende aminoasit var onları da kullanbilir miyim bu haplarla beraber bi zararı olur mu ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

[/COLOR]Arama Kelimeleri : Animal

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı