Animal cuts ile en iyi ikili ve kullanım şekli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Necro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Necro

Üye
Arkadaslar merhaba ben yağ yakıcı olarak araştırmalarımdan sonra yan etkisi en az ve en etkili olarak animal cuts ı buldum ve kullanmaya baslıcm ama bundada kas miktarinda azaltmaya neden olacagını okudum :(
ve animal cuts ı tam olarak ne zmnlar kullanacagımı bulamadım forumda. Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.duh

1-) Animal cuts yanında hangi urunu kullanarak kas azaltmasını en aza indirim ? Ve 2. urunu ne şekilde kullanmalyıım ?:confused:
2-) Sabahları 09:00 - 09:15 arası kahvaltı yapıyor
10:30 gıbı antremana gidiyorum ( Haftada 4 gun )sizce animal cuts ı gunde kaç doz ve hangi saatte almalıyım ?

şimdiden teşekkur ederim

arkadaşım bak anımal cuts ve tecrubelerım dıe baslıklazr var bastan ıtıbaren okusan hepsi yazıyor.konu acmasaydın keske bunun için .animal cuts ı gunde 2 paket alacaksın 1 pak.açkarnınna dieri ise antremandan 30-45dk önce.kas kutlessine bı etkisi yok yanlıs okumussun ama zayıflama olacagı ıcın doğal olarak kastanda gıdebılır bunu engellemek ıstıyorsan protein tozu takviyesi kullanabılırsın veya iyi dengeli beslenırsın ...... dediğim başlıgı bi incele..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı