Animal Cuts - Hydroxycut elite powder (toz)

CeidoX

Üye
Merhaba arkadaşlar elimdemde Animal Cuts ve hydroxycut elite powder (toz) olanı var ikisinide bi anlık hevesle aldım fakat spora fazla gidemiyorum. Bu yüzdende satmak istiyorum hydroxycut elite powder ı yaklaşık 10 12 gün içtim 10 günde 98.1 den 94.8 e düştüm.

Animal Cuts ise fazla kullanma fırsatım olmadı paket 0 gibi 4 5 paket kullandım bıraktım.

Hydroxycut elite powder ı 260 TL ye ankaradan aldım bir aralar orjinalliğinden şüphe ediyordum fakat gerçekten işe yarıyor ve orjinal. 13 15 gün arası kullanabileceğiniz toz var içerisinde istediğim fiyat 120 TL.

Animal Cuts ise SUPPLEMENTLER den aldım 164 TL ye istediğim fiyat 110 TL dir. Bunuda 25 26 gün kullanabilirsiniz.

Ürünlerin Resimleri :

Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Yanlış yerdeyse moderatörlerden ricam konuyu taşımalarıdır. Herkese iyi forumlar

Evet cok dogru yere acmissin. Konun kapanmak uzeredir ve sende banlanmak uzeresin. Forum kurallari acik ve net satis yasak!!!

Öncelikle üslubunuza dikkat edin. "Konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Yanlış yerdeyse moderatörlerden ricam konuyu taşımalarıdır. Herkese iyi forumlar" gözlerinizde bir sıkıntı olduğu bariz belli "EDEPLİ" bir şekilde konunun yanlış yerde olduğunu ve konuyu kaldırmamı istiyebilirsiniz.

Back
Yukarı