anam yemeğe yağı dolduruyor

Allahtan ektomorfum da zayif kalabiliyorum yoksa babam gibi 120 kilo olup çıkıcam.Bi teneke yağı dolduruyor yemeğin içine bildiğin yemek değil sırf yağ yiyiyoruz.Zaten protein karbonhidrat hak getire iki günde bir menemen biber yemegi bamya yeşil fasulye kapuska kabak ne varsa semizotu mesela ne kadar gereksiz ot varsa bize yediriyor sayesinde sırf yağ ve ot yemiş oluyoruz.Zaten akşamdan akşama yiyiyoruz, şimdi ben nasıl spor yapip nasil duzenli beslenicem onu düşünüyorum kara kara.

Bu arada boy 172 kilo 10 ay önce 68 di simdi 60 felan düşmüş olabilirim ne yapsak ki?

O ot dedigin seyleri cok ararsin. Yemegin yanina rica edeceksin alacaksin tavuk gogsu annr bunu cok az yag da kizart diyeceksin bir opucuk vereceksin isin cozulecek.

Normal bi aile yapısı yok bizde sizin sahip olduğunuz gibi, birak elini öpmeyi yanina yaklaştırmaz asla sevmez beni zaten kendimi bildim bileli şiddet gördüm kendisinden suan zaten mecburiyetten kalıyorum yanında.Bende spor yapmak istiyorum ama çok maliyetli şartlar el vermiyor bi türlü, gecen sene 6 ayda 15 kilo almıştım hersey guzeldi sonra askerden gelince yine aç köpek gibi gezmeye başladık zayifladik işte.

Normal bi aile yapısı yok bizde sizin sahip olduğunuz gibi, birak elini öpmeyi yanina yaklaştırmaz asla sevmez beni zaten kendimi bildim bileli şiddet gördüm kendisinden suan zaten mecburiyetten kalıyorum yanında.Bende spor yapmak istiyorum ama çok maliyetli şartlar el vermiyor bi türlü, gecen sene 6 ayda 15 kilo almıştım hersey guzeldi sonra askerden gelince yine aç köpek gibi gezmeye başladık zayifladik işte.
Boyle bir durumda idman yogunlugunu azaltip, kendi evine ciktiginda yuklenmelisin.

Back
Yukarı