Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben amnıno 1500 u anrteman oncesı 3 sonrası 3 ıcıyorum neden 4/4 zorunlulugu var kesın yanı...3/3 faydası olmaz yazmıssınız gercı kullanımı 4/4 ama 3 yetmıyomu bılgı verınız zaten yutrması cok zorr
ben amnıno 1500 u anrteman oncesı 3 sonrası 3 ıcıyorum neden 4/4 zorunlulugu var kesın yanı...3/3 faydası olmaz yazmıssınız gercı kullanımı 4/4 ama 3 yetmıyomu bılgı verınız zaten yutrması cok zorr
sevgili cagatay yutması cok zor demssin heralde ilk defa kullanıyosun bu urunu,ama kutunun yarısına dogru artık leblebi gibi yutmaya baslarsın neyse 4-4 kesin kullanımın degildir bir tercihdir..bana soracak olursan bende 4-4 onririm zaten 1500 mglık aldıgın urun ama yınede beklentin cok buyuk olmasın 2 tane tablet fazladan alınca cok seylerin degisecegini zannetme..3-3 yerine sadece antremandan sonrada albilirsin.cok takılma derim sayılara,sonucta hesabı yapılan 3 gr protein..