Amino max 8000 yanına ne lazım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cece1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cece1

Üye
Biraz daha hacim için bu ürünün yanına alınabilcek (250 tlyi geçmemek şartıyla)önerileriniz?

Universal creatin hem güç hem hacim açısından kullanabilirsin

cece1 aminomax ın tabletlerinin fotoğrafını upload etmen mümkün mü bende yeni aldım daha önce kullanmadığım için bilmiyorum elimdekilerin fake olma ihtimali var karşılaştırma yapıcam sana zahmet upload edersen çok sevinirim.

cece1 aminomax ın tabletlerinin fotoğrafını upload etmen mümkün mü bende yeni aldım daha önce kullanmadığım için bilmiyorum elimdekilerin fake olma ihtimali var karşılaştırma yapıcam sana zahmet upload edersen çok sevinirim.

Disturbed58 aminomax konusundaki mesajları okudum bi arkadaş fotoğraf atmış zaten benimkide aynısı.üzerinde baskı felan yok.350 tablet 4 ant öncesi 4 antrenman sonrası alcam.

Universal creatin hem güç hem hacim açısından kullanabilirsin

Peki hocam ikisini nasıl kullanmalıyım zaman olarak acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Creatini idmandan yarım saat önce kullanmalısın 5 gr olarak... Yükleme dönemi diye birsey var ama yapmanı önermem ticari amaclı cıkmıs bırsey... Amınoasıtıde antremandan yıne 30dk once 4 tablet sonra 4 tablet olarak kullancaksın bol su ve cıgneyerek bu arada resımlerını atarsan sevınırız bende kullanıyorum ama sahte olma olasılıgı var amerıkan malı kullandıgım

Dün omuz bacak antrenmanım vardı antrenman öncesi 3 tablet antrenmandan sonra 3 tablet olarak aldım.ağır girmeme rağmen (özellikle bacak antrenmanından sonraki gün ağrım fazla olurdu) bugün en ufak bi ağrım yok.Fotoğrafları bu geceye kadar atıyorum Doğanzzv.

Son düzenleme:
Fotoğraflar bunlar.Üzerinde gaspari felan yazmıyo kaygan görünümlü.made in usa

Eklentiler

• 222.jpg
    222.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 333
  • 333.jpg
    333.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 312
  • 444.jpg
    444.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 276