Amino Acidler,Gainerlar,Proteinler,Creatinler,Supplement ler ??????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Matt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Matt

Üye
Öncelikle çok konuşulmuş olabilir bu konu ama sormak istediğim şey şu, ben kilo almak istiyorum.3 aydır da body yapıyorum daha öncede 2 ay boyunca body yaptım.Belli bir süre geçti dışardan destek almanın zamanı gelmiş olabilir mi kilo almak için?
Ama hiçbir bilgim yok anasayfanızda yazan dışarıdan alınan ürünler için.
Amino Acidler,Gainerlar,Proteinler,Creatinler,Supplementler bunlar hakkında hiç bilgim yok.Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Not: Başlığı kilitleyecekseniz bile lütfen bana açıklayıcı bilgilerin olduğu link verin.

Saygılar,

Kısacası hangi marka en çok işe yarar kilo almak için.Parası sorun değil.Hangi tür bir şeyler almalıyım?

Öncelikle çok konuşulmuş olabilir bu konu ama sormak istediğim şey şu, ben kilo almak istiyorum.3 aydır da body yapıyorum daha öncede 2 ay boyunca body yaptım.Belli bir süre geçti dışardan destek almanın zamanı gelmiş olabilir mi kilo almak için?
Ama hiçbir bilgim yok anasayfanızda yazan dışarıdan alınan ürünler için.
Amino Acidler,Gainerlar,Proteinler,Creatinler,Supplementler bunlar hakkında hiç bilgim yok.Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Not: Başlığı kilitleyecekseniz bile lütfen bana açıklayıcı bilgilerin olduğu link verin.

Saygılar,

2 de cay soyliyelim mi!!!lutfen forumla asina olun!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı