Amacıma en uygun gainer hangisi?

Merhabalar, 1.80 boyundayım ve 68 kiloyum. Kısa bir spor geçmişim var ama geçtiğimiz hafta yeniden başladım amacım olabildiğince en hızlı sürede kilo almak ve nispeten zayıf olan vücudumu daha normal bir hale sokmak (özellikle kollarımı ince buluyorum) Bunun için de Gainer alacağım birkaç güne ama çok marka var ve kafamı karıştırdı bu durum. Spordaki hocam Nutrade Weight Grainer 4500 kullanıyormuş ve bana da onu önerdi 0 şeker olması daha az yağlanmaya (belki de hiç) sebep olur diye düşündüğümden güzel bir ürün gibi geldi. Ama servis başına 100 gram alınması ve alınan kalorisi diğer ürünlere göre düşük (363 kalori) günde iki kez kullanacağımı düşünürsek 726 kalori yapıyor ama diğer markaların tek serviste daha falza gram alınan ve daha fazla kalori veren ürünleri de var. Optimum Serious Mass da genel olarak önerilen bir marka. Amacıma en uygun Gainer hangisidir tavsiye ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Optimum un bir servisi 334 gram 1250 kalori, yani 100 gr başına 374 kalori. Nutradeninkini de sen yazmissin zaten. Şeker orani düşük olani al.

Back
Yukarı