alt karın sorunu

mehhmet

Üye
alt karında 1 2 kilo fazlam war bunları eritmek için hergün 20 dakika bisiklet yapıyorum hafdada 3 gün karın calısıyorum yeterli mi?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 27.08.11 00:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 26.08.11 22:57 ----------

yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanz sevinirm.

Alt karını eritmek için sadece cardio yeterli olmayabilir. Sıkı bir beslenme programı gereklidir. Ayrıca alt karındaki yağların erimesi , üst karın kadar kolay olmayacaktır. Sıkı bir çalışma ve beslenme programı ile , fazla uzun sürmeden alt karındaki yağlarını eritebilirsin.

aynı sorundan bendede var carnitine al paran yeterse bide cla ben sipariş verdim ramazandan sonra eritip karın kaslarını çıkarıp forma koycm sende aynısını yap:D

bendede aynı dert var özellikle karb alınca (prinç yulaf vs) çok şişiyor yağ oranı az olmasına ragmen. mekikle sıkılaştı diyebilirim tabi diyette şart bunun yanında

diyet + haftanın her günü zorlu bi karın programı hazırlayıp yap + supplement al l-carnitine ben bu şekilde 1 haftada 8pack çıkardım büyük bi ihtimalle inanmıycak çoğu kişi ama dayanması çok zor oluyo hergün hergün ama dayanırsan memnun kalırsın bence

Back
Yukarı