alt göğüs kası hareketleri lazım !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
s.a evde z.barım ve 2tane dumbelim var sehbahım yok.üst göğüs mükemmel bi şekilde ilerle gösteriyor ama sehbaham olmadıgı için alt göğüs calısamıyorum.bi önerisi olan varmı

hareketin adını bılmıyorum ama anlatabildiğim kadrıyla anlatymaya calısyım. Dumbellarla yapılıyor. eline dumblları al ve dik bi şekilde dur bacaklarını bır omuz boyu ac biraz kır . dumbelların yani bileklerin iç kısmı karşıya baksın dumbelları yukarı dogru kollarını kırmadan kaldır. Kaldırırken dumbelları birleştir yani dumbell başları birbirine deysin ve max yükseklik ( çene) ye kadar kaldır. Umarım faydasını görürsün

kardeş Push up yap göğüsleri topluyo.toplamak istemiyorum.yeterince açmak istiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:05 ----------

mesut anlamadım hareketin adını bilseydin keşke.yalnıs bişi yaparsam daha kötü olucak cunku

Pullover ya da decline bench press

Ama konu öyle bir başlıyor ki evde z barım var dumbellım var sehpam yok.Algıda seçicilik onuda var görmüşüm.

O zaman pullover forever.:)

Birde niye aynı başlıktan 2 tane açtın?

alt göğüs için
ellerin yüksek yerde şınav
decline dumbell ve bench press
decline barbell ve dumbell pullover
decline dumbell fly
dips

:D:D yok ben anlatamıyorum to rifonta sehbaha yok diyorum.sehbaha olsa bende bilirim yapmayı.yok yok yok

Çok güldüm.:D:D:DEhuhehue.D:D.Ulan akşam akşam güldürdün allah da seni güldürsün.yok yok yok :D:D

Bu arada dipste yapabilirsin o da iyidir.Yalnız iki tane destek noktası lazım o da mı yok? :) Çünkü göğüs için öne eğlierek yapılması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı