Alt göğüs/iç göğüs sorunu

Merhaba arkadaşlar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama neredeyse kafayı yeme noktasina geldigim alt gogus sorununu size danismak istiyorum.101 kilodan 89 kiloya indim yag oranımi yuzde 15e cektim ama cocukluktan kalma alt gogusteki yaglar duruyor.1yil duzenli bb yaptim ust gogus falan sisti ama alt gogus bir turlu toparlanmiyor.Bunun bir formülü bi sihirli yöntemi falan varsa bana ogretebilir mi cunku gerçekten artik kafayi yeme noktasina geldim..teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba arkadaşlar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama neredeyse kafayı yeme noktasina geldigim alt gogus sorununu size danismak istiyorum.101 kilodan 89 kiloya indim yag oranımi yuzde 15e cektim ama cocukluktan kalma alt gogusteki yaglar duruyor.1yil duzenli bb yaptim ust gogus falan sisti ama alt gogus bir turlu toparlanmiyor.Bunun bir formülü bi sihirli yöntemi falan varsa bana ogretebilir mi cunku gerçekten artik kafayi yeme noktasina geldim..teşekkür ederim şimdiden.
Sihirli yöntemi ameliyat

de7e2312bcd7221b4fc2b13685654b1c.jpg

Spor sonrası uçları sertleşie genelde.Herhangi bi zamanda evde oldugunuz ve sıcak bi ortamda cekilmis olursa anca oyle anlasilir

Aynı Durum Bendede Var Kardeşim 145 Kılodan 85 Kıloya Düştüm Bir Sene İçerisinde Diyet Ve Programımı Güncelledim Şuanda Toparlamaya Başladı Ama Alt Göbeğimle Sorunum Var Suanda Göğüsü Fazla Kafama Takmıyorum :)

Hergün soyunma odasında senin gibi onlarca insan görüyorum,ilk başladığımda benim de uçlar şişikti.Neyi kafaya taktın anlamış değilim açıkçası.Göğüs ucunda yağ olabilir o yağ gitmese bile kütle artınca gerileceğinden şekle girer.

Hem goruntu bozuk hem de nasil bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.kafama takılıyor zayiflamam mi lazim iyice yoksa iyice şekillendirmem mi lazim bilemiyorum.

Back
Yukarı