Almanya'da Supplement dükkanindayim (acil yardim)

Arkadaslar yaklasik 5-6 aydir spor yapiyorum. Normalde sadece spor sonrasi whey kullanirdim ama bi arkadadim sadece wheyle olmaz dedi ama fazla konusamadik. Simdi sorum dukkandayim ve supplement alcam bana ne yada neler onerebilirsiniz.
Boy.1.76
Kilo.72
Onumuzdeki hafta bulka baslayacagim kaliteli bi sekilde kilo almak icin. Yardim eden arkadaslara simdiden tesekkurler

Aynı cennetteyiz bende 6.aydan itibaren Weider urunlerini eve yığmak istiyorum(sadece ihtiyacım olanları tabiki)

Bu forumda 2 yıldır okuyucu olarak takılıyorum ama yeni üye oldum eski hesabım benimde anlamadığım şekilde suresiz banlanmış siyasi içerikli bir yazıyı beğenmiştim bende arada kaynadım sanırım

6. Aydan itibaren BCAA GLUTAMİN CREATİNE ilk aşamada işini görür.

Ek olarak balık yağı ve vitamin takviyesi de alabilirsin titiz bir iş çıkarmak istiyorum diyorsan

Aynı cennetteyiz bende 6.aydan itibaren Weider urunlerini eve yığmak istiyorum(sadece ihtiyacım olanları tabiki)

Bu forumda 2 yıldır okuyucu olarak takılıyorum ama yeni üye oldum eski hesabım benimde anlamadığım şekilde suresiz banlanmış siyasi içerikli bir yazıyı beğenmiştim bende arada kaynadım sanırım

6. Aydan itibaren BCAA GLUTAMİN CREATİNE ilk aşamada işini görür.

Ek olarak balık yağı ve vitamin takviyesi de alabilirsin titiz bir iş çıkarmak istiyorum diyorsan
Whey onermiyomusun spordan sonra felan?

Back
Yukarı