almam gereken supplementlerin listesini verir misiniz?

parça parça yarım yarım spor salona kayıtlı olduğum süre sayısı belki 2 yıla yaklaşmıştır ama toplasanız 10kg kas yok, şimdi sıfırdan tekrardan ama bu sefer boş değil sadece protein ile değil bütün gücümle başlamayı kafama koydum protein tozlarım zaten var, bcaa mza preworkout vs. vs. herşeyden almak istiyorum gerçekten işe yarayan herşeyin listesini verir misiniz birde öneri

parça parça yarım yarım spor salona kayıtlı olduğum süre sayısı belki 2 yıla yaklaşmıştır ama toplasanız 10kg kas yok, şimdi sıfırdan tekrardan ama bu sefer boş değil sadece protein ile değil bütün gücümle başlamayı kafama koydum protein tozlarım zaten var, bcaa mza preworkout vs. vs. herşeyden almak istiyorum gerçekten işe yarayan herşeyin listesini verir misiniz birde öneri

Hocam bence beslenmeniz düzgün değil veya programınız iyi değil. Supplemente cok para verip sonra pisman olmayin

antremanını beslenmeni ve uykunu düzgün alıorsan yani her şeyi iyi yapıyorsan ve gelişme yoksa testesteron alman gerekir eğer bunları doğru yapmıorsa önce bunları doğru yapsın ama bunları yapıpta kas alamıyorsa testesteron alması gerekir benim öyle bir ihtiyacım olmadığı için gerek yok .

antremanını beslenmeni ve uykunu düzgün alıorsan yani her şeyi iyi yapıyorsan ve gelişme yoksa testesteron alman gerekir eğer bunları doğru yapmıorsa önce bunları doğru yapsın ama bunları yapıpta kas alamıyorsa testesteron alması gerekir benim öyle bir ihtiyacım olmadığı için gerek yok .
hormon olarak mı tribulus olarak mı

15 yaşındaki bir genç kas oluşmuyorsa dışardan doktor kontrolünde testosteron alman gerekiyor diyor belki işin ciddiyetinde değil ama dışardan hormon almanı öneriyor sana, bu senin kafanı karıştırmasın bunu unut, önceliğin sporunu devamlı haline getirmeye bak yeme içmene dikkat et, kalori ölç ihtiyacın olan supplementi biz bilemeyiz sen biliceksin kalorini ölçerken dikkat et protein eksikse protein tozu öneririm karbonhidrat eksikse gainer almanı öneririm. İlla para harcamak istiyorsanda ilaveten bcaa, glutamin alabilirsin. Ama bu işin sırrı bana göre sabır ve devamlılıktır.

15 yaşında olmam gerçeği değiştirmez dediğimiz düzgün oku uykunu beslenmeni antremanını adam gibi yapıorsan ve gelişme yoksa bunun sebebi testesteronun düşüklüğüdür ben diorum ki eğer sen uykunu beslenmeni antremanını adam gibi yapıorsun ama gelişme yok testesteron al diorum ama bunları düzgün yapmıyorsan önce onları düzelt diorum düzgün okuyun yazdıklarımı ayrıca 15 yaşında olmama rağmen sporda bu sitedeki çoğu kişiden başarılıyım kendi yaş grubumda

hocam bende 2 yıldır yapıyorum sana şunu diyim olay supplement değil beslenme emin ol bunlar ilaç değil sonuç
ben 2 yıl önce small tsörter vs bana bol gelirdi şimdi xxl giyiyorum pantolonda büyüdü tabi bacaklar fln kalça hala küçük Allah tan ve şuan belimde small tisörtten ince

1.90 oranında, buna hangi doktor bakıyor acaba
fotoda koluna baktım kasın var zaten neden böyle bir başlık açtınki iyi gidiyorsun[DOUBLEPOST=1503247522][/DOUBLEPOST]
15 yaşında olmam gerçeği değiştirmez dediğimiz düzgün oku uykunu beslenmeni antremanını adam gibi yapıorsan ve gelişme yoksa bunun sebebi testesteronun düşüklüğüdür ben diorum ki eğer sen uykunu beslenmeni antremanını adam gibi yapıorsun ama gelişme yok testesteron al diorum ama bunları düzgün yapmıyorsan önce onları düzelt diorum düzgün okuyun yazdıklarımı ayrıca 15 yaşında olmama rağmen sporda bu sitedeki çoğu kişiden başarılıyım kendi yaş grubumda
hemen bişi oldu testestron al hocam şakamısın sen ? adamın hormonlarımı bozmakistyorsun

kardeşim sen uykunu beslenmeni antremanını düzgünce adam gibi yapıorsan ve kas çıkmıorsa testesteron alman gerekir herkes anne karnında ilk başta kız olarak doğar sonra testesteronla cinsiyet belli olur yani testesteronun düştüğünde adamlığını kaybediorsun diyim sana 40 yaşından sonra kas yapmak bu yüzden zorlaşır testesteron alman gerekir kadınlar erkeklere göre daha yavaş gelişir sebebi testesterondur testesteronları düşük odluğu için böyledir testesteron alan kadın vg ciler dikkat ettiysen erkek gibi sesleri olur adam 2 senedir çalışıyorum kas yapamadım dior bende diorum ki sen her şeyi düzgün yaptıysan testesteron al ama her şeyi düzgün yapmadıysan önce onları düzelt umarım anlaşılmışımdır

kimsenin yaşı bilgi seviyesiyle orantılı değildir 45 yaşındaki dayı da sinyal döndükten sonra verildiğini idda ediyor, her neyse konumuzdan şaşmayalım
fotoda koluna baktım kasın var zaten neden böyle bir başlık açtınki iyi gidiyorsun
hocam o foto sporu en iyi yapabildigim zamanlar ve çogu yağ onun alttan destek yaptıgı için öyle gözüküyor şuanki halimin fotosunu atabilir miyim buraya?[DOUBLEPOST=1503264953][/DOUBLEPOST]abii forumda kimse yokmu ikide bir bu konuyu açıyorum hiç cevaplayan yok illaki satıcıyı arayıp ondan kazık mı yiyelim, türkiyede hiç işinin ehli biri yok mu, kendi başıma çıkarsam o zaman bütün yalan yanlış üretilmiş supplementlerden alıcam gereksiz çöpleri migdene atıcam

Kardeşim illa suplement alıcam diyosan bu işin temelinde 2 tane suplement var why protein ve bca. Eğer bütçen kısıtlıysa bunların ikisinden birisini al ek olaraktan kreatin al ama beslenmeni iyi yapmıyosan protein tozu kesinlikle şart.

Sporunu düzenli yapmaya başlarsan kendini tam olarak vererek ve doğru çalışarak, iştahın mutlaka artacaktır iyi beslenmeme gibi bi şansın olmaz. Ben 2 saatte bir acıkıyorum çok ağır spor yapıyorum tabi başımın üstünden duman yülselir salonda çalışırken. Demek istediğim öğün sayını 3ten 5e 6ya 10a çıkarmanı vücudunun isteyeceği kadar düzgün ve düzenli antreman yaparsan gelişimi göreceksin. Takviye gıda için acele etme. İlla ki alayım diyorsan whey ve bcaa nın hem ucuz hem içerik oranları iyi olanlarını protein shoplara danışarak alabilirsin yol gösterirler içerik oranları için.

kimsenin yaşı bilgi seviyesiyle orantılı değildir 45 yaşındaki dayı da sinyal döndükten sonra verildiğini idda ediyor, her neyse konumuzdan şaşmayalım

hocam o foto sporu en iyi yapabildigim zamanlar ve çogu yağ onun alttan destek yaptıgı için öyle gözüküyor şuanki halimin fotosunu atabilir miyim buraya?[DOUBLEPOST=1503264953][/DOUBLEPOST]abii forumda kimse yokmu ikide bir bu konuyu açıyorum hiç cevaplayan yok illaki satıcıyı arayıp ondan kazık mı yiyelim, türkiyede hiç işinin ehli biri yok mu, kendi başıma çıkarsam o zaman bütün yalan yanlış üretilmiş supplementlerden alıcam gereksiz çöpleri migdene atıcam
Cevap var da sen anlamak istemiyorsun. 1-2 hatta ilk 6 ay supplement e ihtiyacı yok vücudun çünkü öncelikle onu kullanabilecek düzeyde bir kas yapısı oluşturmak gerekiyor (bunu Serdar Aktolga bir seminerde söyledi).
Bir önceki sayfada verdiğin bir cevaptan düzgün beslenmediğin sonucunu çıkardım. Supplement ler besin desteği / takviyesidir. Düzgün beslenip alabildiğini sağlıklı gıdalardan alırsın, geriye kalan boşluğu onlarla doldurursun. Beslenmen kötü ise alacağın her ürün çöp olacak.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı