Alkollü yemeklerde CLA alınırmı?

Arkadaşlar bazen haftada 1-2 yemeklerde 1-2 kadeh rakı, şarap falan içiyorum. bu tür yemekler öncesinde cla almanın bir sakıncası varmı? alkolle etkileşimi yada yan etkisi olabilirmi?

Mantık olarak olmaması gerekiyor ama kitosanla almayın diye bir ifade var üzerinde.
Alkolde varmı yokmu bilmiyorum ama alkoldeki yağın vücuda girmesini önlemesi açısından belkide en gerekli olzuğu zaman ozaman:)

iyi de cla yağın vücuda girmesini önlemez ki :)

bu arada kitosan evet yağın girişini önler ama alkolle alakası ne ki alkolde yağ yok çünkü yani içbir alkollü içkide yağ yok

Rakıda anason var,

eee yani :)

tekrardan baktım evdekı 2 farklı türk markasına ve 3 farklı yabancı marka rakıya baktım yok yağ yok içinde var ama yazılcak akdar yoktur sen eser miktarda olan bir şey için kitosan alıyosan bilmem :)

yoksa bende eser mıktarad olabılecgını bılıyorum kı rakı yapan bır kulturden gelıyorum

Son düzenleme:
daha önce forumda rastlayamadığımdan burda sormayı uygun gördüm. alkollü içecekleri içerdikleri yağ kalori vs açısından karşılaştıracak olursak en masumu hangisidir ?

hem yağ yakıcam diyorsun hem de alkol kullanıyorsun unutma ki granülsüz endoplazmik retikulum alkolü yağa çevirip depolar boşa kürek çekmek diye buna denir git bir de alkolün içine clen ekle tam olsun bari :P

hem yağ yakıcam diyorsun hem de alkol kullanıyorsun unutma ki granülsüz endoplazmik retikulum alkolü yağa çevirip depolar boşa kürek çekmek diye buna denir git bir de alkolün içine clen ekle tam olsun bari :P
Yağ yakıcaz diyede hayatımızı zindan etmiyoruz dostum, arada sorada yemeklerde alkol tüketmenin keyfini hiçbirşey engelleyemez. kusura bakmasın kimse:D

Yağ yakıcaz diyede hayatımızı zindan etmiyoruz dostum, arada sorada yemeklerde alkol tüketmenin keyfini hiçbirşey engelleyemez. kusura bakmasın kimse:D
o senin kararındır ben ilk başta işimi halletmek için hayatımı zindan ederim ; hallettikten sonra da ''keyfime bakarım''
bu da benim hayat görüşüm saygılar.

Back
Yukarı