hocam resimdeki senmisin eğer öyleyse hayalim diyebilirim: yemek konusun da sana danışacağım bir husus var .Icmeyeceksin olacak bitecek bu sporu bu kadar seviyorsan...
teşekkürler arkadaşlar haklısınız bu mereti uzatmıcaz[DOUBLEPOST=1472228722][/DOUBLEPOST]
hocam resimdeki senmisin eğer öyleyse hayalim diyebilirim: yemek konusun da sana danışacağım bir husus var .
günlük öğünümüz de karbon hidratı az tuttuğumuz zaman bölgesel yağ yok ise kaslarımız çalışma veya dinlenme esnasın da zarara uğrarmı soruyu sorma nedenim kilom çok iyi durum da vücudum da yağ da yok , karbonhidratı yüksek tutup yağlanmaktan korkuyorum, karbon hidratı az tutup kaslarımın tahrip olmasından da korkuyorum ?
tecrübeniz için teşekkür ederim
teşekkürler soldiersOFG haklısın .... zaten içmicem kendimi ve sporu seviyorum spor görüntüden önce bana öz güven ve mutluluk aşıladı diyebilirimİbrahim Saraçoğlu Trt'de katıldığı bir programda, alkolün şekerden farksız olduğunu söyledi, vücuda etkileri bakımından şeker ile alkolün aynı olduğunu, aralarındaki tek farkın tat olduğunu söyledi.. Yani ha şeker yemişsin ha alkollü bişiler içmişsin, ikisi de aynı.. Şeker demek bol bol su tutup şişmek yani ödem demek.. Görüntünü bozar, octen. hocamın da dediği gibi sporu ve kendini çok seviyorsan içmeyeceksin olacak bitecek..
Nası faydalıayarını kaçırmıyorsan bir şey olmaz, haftada 4-5 kere akşam 1-2 kadeh şarap, viski, rakı hatta faydalı bile olur diyor araştırmalar.