alisanfidan
Üye
Merhabalar. Bu spora tam olarak 23.09.2011'de başladım vg den önce koşu yapardım ama profesyonel olarak değil haftada 1 gün 4-5 km yürüme ve hafif tempo koşma şeklinde. Sağlıklı beslenmeye önem gösteren bi insanım. Sigara hiç içmedim ve içilen ortamlardan uzak durdum. Alkol 3 ayda bir 2 bira ayarındaydı şimdi hiç içmiyorum. Spora başladığımda 64 kiloydum. Şuanda 69 kiloyum. Fotoğraflardan pek belli olmayabilir ama duruşum cidden değişti. Önerilerinizi ve eksiklerimi yazarsanız çok iyi olur. 45. günde çekilen fotoğraf 2 günlük dinlenmenin ardından çekilmiştir.
Not: Konuyu açmamın sebebi eksiklerimi öğrenmek ve önerilerinizi almaktır. Fotoğraflar her 45 günde bir güncellenecektir.
0. gün
45. Gün (fotoğraf tam olarak net çıkmadığı için mecburen saçma sapan efektler vermek zorunda kaldım.)
Not: Konuyu açmamın sebebi eksiklerimi öğrenmek ve önerilerinizi almaktır. Fotoğraflar her 45 günde bir güncellenecektir.
0. gün

45. Gün (fotoğraf tam olarak net çıkmadığı için mecburen saçma sapan efektler vermek zorunda kaldım.)

Son düzenleme: