1.Sabah kalkarkalmaz-antremandan hemen once yada sonra
2.Antremandan 30dk once ve hemen sonra.
3.ne oldugunu bilmiyorum
4.antremandan 30dk once ve hemen sonra
5-6.sabah kahvaltida
7.yatmadan once
Whey ürününü antrenmandan önce ya da sonra diye belirtmen yanlış. Antrenman sonunda kullanılması şarttır. Antrenmandan hemen önce kullanılırsa rahatsızlık verir.
Rahatsizlik verdigini dusunmuyorum.Emilimi cabuk oldugundan ve esansiye aa bakimindan zengin oldugundan dolayi iyi bir enerji kaynagi. Gidipte sut ile alinmayacak mesela.
Yada diye yazamamin sebebi kullanim zamanlarini sormus "veya" baglaci olarak dusunulmesin.
Antremandan hemen sonra whey protein alinacak diye bir kaide de yok. Basit seker ve kompleks karbonhidrat alinir benim bildigim. Bir 30-45 dk sonra da proten bakimindan zengin bir yemek de yenebilirr
Antremandan hemen sonra bcaa ve glutamin alacaktir buyuk ihtimal.Bunlardan bir 30dk sonra alinan whey ve bunu takiben 45-60dk sonra yenilen bir aksam yemegi (protein bakimindan zengin) daha verimli olacaktir diye dusunuyorum.
Whey proteinin özelliği hızlı olması ve antrenmandan hemen sonra alınması temel amacıdır.
Şu kısma ne der bilen arkadaşlar, Şimdi animal pak içeriğinde baktığımızda, çinko, magnezyum ve b6 mevcut, yani zma ya ayrıca gerek varmıdır?.1. ) Antremandan hemen sonra. İhtiyaca göre antremanda 1 saat önce. Antremandan hemen önce kesinlikle tüketme.
2. ) Antreaman sırasında tüketeceksin. O ürün intra-workout çünkü. En iyi performansı antreman sırasında verir.
3. ) Antremadan 45 dk önce
4. ) Yatmadan önce yada sabah içebilirsin. Antreman saati ile arasında ki fark ne zmaan çoksa o zaman kullan. Çünkü xtend de glutamine var. (Bunada pek gerek yok xtend olunca)
5. ) Antremandan 30dk önce kullan (buna gerek yok bence)
6. ) Sabah kalkınca iç
7. ) Yatmadan önce iç
Yukarıdaki yazdıklarım genel kullanım içindir. Çoğunu bende kullandım
Yahu, ne diye tartışıyorsunuz ki. yarım kup 100 ml su ile gayet, 30 dk. ant öncesinden alınabilir.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:32 ----------
Şu kısma ne der bilen arkadaşlar, Şimdi animal pak içeriğinde baktığımızda, çinko, magnezyum ve b6 mevcut, yani zma ya ayrıca gerek varmıdır?.
UYARI
Çalışmaya başlamadan hemen önce kesinlikle protein desteği içmeyin!
Bazı insanlar kendilerine bir enerji artışı ve çalışmadan sonra da kendilerine gelmeleri için bir yarar sağlayacağını düşünerek çalışmaya başlamadan hemen önce içerler. Aslında, bu sadece midelerine oturur ve onları şişirir. Çalışan kaslarına gitmesi gereken değerli kan tekrar sindirim sistemine döner ve sindirim sistemi de bunu sindirmeye çalışır. Aynı uyarı antrenman sırasında protein almak konusunda da geçerlidir. Bunu kesinlikle yapmayın!
O yazi Ayhan okten e ait degil. Ingilizcelerinide okumustum o yaznin.
Hem whey kazein mi midemize otursun? O mantikla kreatin de almayalim.
http://www.bodybuilding.com/fun/lebrun19.htm
Half hour before a workout.
This sets up the "anabolic window" before your workout and provides your muscles with adequate nutrition so that the effects of weight training (weight training breaks down muscle-called catabolic) are not as severe