Aklımdaki 2 soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mjacksonwithus

Yeni Üye
aklımdaki 2 soruyu sorcam sızlere...

1- arnold 3 saate yakın antreman yaptıgından bahsediyor. biz ise 45 dk kimde acayiplik var anlıyamadım :) tamam arnold mr olimpia ama sonucta arada 2 saat 15 dk fark var. bunu yorumlarmısınız

2- bu soru bu bolumle alakalı degıl ama sorayım suplementlerın ustunde glutamic acid yazıyor. bu direk olarak l glutamin mi oluyor?

1.soruya yorumum bence ağırlığın dışında başka antrenmanlar yapıyor olabilir.....

bi fikrim yok ama 3 saat antrenman yapmak için belirli bi düzeye gelmek gerektiğini düşünoyorum....

antremandan sonra 1 saat yüzermiş... bu kısmı da dahil etmiş bence... 1 saat düş ondan bana kalırsa!

şartlar ve bilim sürekli aşama kaydediyor şu anda olsa eminimki o kadar uzun tutmazdı antremanı..

Bizim antrenmanı kısa kesmek istememizin sebebi testesteron seviyesinin düşüp,kortizol seviyesinin artması.
Arnold zaten ilaç,hormon vb kullandığına göre böyle bir derdi de olmamıştır.
Beslenme sisteminin de iyi olduğunu farzedersek vücudu kaldırabildiği sürece 3 saat te spor yapar,5 saat te.

Şu anki kadar bilimsel araştırma ve bilgiye sahip olsaydı o kadar antrenman yapmayacağını düşünüyorum bende. Ayrıca onun katabolik hale gelmesiyle bizlerin katabolik hale gelmesi arasında da ciddi farklar vardır. Kortizol ü geçiyorum, laktik asiti bile çok geç salgılıyordur.

Dostlar Arnold un bilgisi tartısılmaz , yaptıgı vucut ortada ne kullanmıs olursa olsun hala gunumuzde bıle efsane kral. Ben eminimki gunumuzdekı teknolojiye sahıp olmus olsa dahı cokta farklı olmazdı sonuclar. 3 saatlik idmanda ne calıstıgınıda cok merak ettım acıkcası.... birisi yuzme dedi son 1 saatinde antremandan oncede 30 dk ısınma kardio tarzı calısmıs olsa bıraz kafamda sekıllendı ne yaptıgı. Cunku geriye 1 bucuk saat kalıyor ve o duzeyde bır ınsan ıcınde normal olsa gerek.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı