selamlar sevgili forum üyeleriçok büyük bir sorunum var. Yaklaşım 1 sene boyunca neredeyse hiç aksatmadan spor yapmaya ver ağır antremanlara devam ettim. Protein tozu ve çeşitli supplementler kullanarak. Fakat 3.5 ay kadar önce hem fiziksel hemde ruhsal olarak çok büyük bir yorgunluk çöktü üzerime ve bu süre boyunca hiç spor yapmadım. 1 yıl boyunca verdiğim emekler boşa gitti. Spor yapmayan insanların 2 belki 2.5 katı iriliğindeki vücudum geçen süre içinde eriyerek küçüldü ama tamamen kaybolup gitmedi fakat fark edilir ölçüde eridi. 41 cm ölçüsünde olan kollarımı dahil olmak ğzere geniş omuzlarımı ve 16-17 yaşındaki kızlar kadar olan göğüslerim uçup gitti
ne yapacağımı bilmiyorum heryerim yağ oldu göbeğim çıktı göğüslerim sarktı kollarım sarktı ve küçüldü
tekrar eski halime kavuşmayı çok istiyorum fakat içimden deli gibi spor yapmak geliyor fakat spor salonuna gittiğimde eskiden parmağımda oynattığım elime bile alamayacak kadar güçsüzüm. Eskiden kendimi çok güçlü kuvvetli hissederdim fakat artık ruhsal açıdanda çökmüş vaziyetteyim. Nekadar spora tekrar başlasam sanki eski formumu birdaha yakalayamayacak ve hiçbirzaman okadar güçlü ve iri olamayacakmışım gibi hissediyorum.benden daha uzun süre bu sporu yapmış tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Şuan şiddetli ve ağır yoğun antremanlara başlarsam eski halime dönmem nekadar sürer acaba ?