acaba benden hoşlanıyormu

arkadaşlar üniversitede okuyorum biz kız yemekhane bana bakıyodu önceden hiç tanımıyodum selam verdim oda verdi daha sonra tekrar gördüm göz gözde baktık 4-5 saniye görüşürüz dedim oda dedi öyle geçti bugünde aynı sınıftaydık yanımda oturuyodu daha sonra döndü ayakkabıların çok güzel nerden aldın adın ne felan diye sordu bi ara saçıma felan baktı acaba yürüsemmi kıza ne diyosunuz sonra yanlış anlamış olmiyim bir fikir verin kızların ayakkabın çok güzel denemesi normalmi kız durumlarıyla şimdiye kadar hiç ilgilenmediğimdem anlayamadım

Hoşlandığını veya hoşlanacağını hissediyorsan girişken kızlara bulaşma, kaptırırsan canını yakar. Ha kaptırmam diyorsan sıkıntı yok, yürürsün, denemekten zarar gelmez.

Çok bilip hiç bir şey yapmayan olduğu yerde sayar ama hiç bilmeyip işe başlayan hata yapa hatayı düzelte ilerler gider. Sen şimdi acabalarla kendi kendini yersen elin oğlu gelir kızı hop kapar gider. Olacağı varsa olur olacağı yoksa bunu öğrenmiş olursun 2 gün kızı görünce bir garip hissedersin kendini 3 gün sonra kafan rahat olur. Git yavaş yavaş dostluğunu kurmaya dene. Sonuçta konuşmadan uzaktan bakarak öğrenemezsin.

Ayakkabın güzel demesi senin için pek bir anlam ifade etmesin,ama şu var eğer kızdan hoşlanıyorsan aman diyeyim sakın bana bir adım atsın sonra açılayım diye düşünme,git açık açık söyle,olursa olur olmazsa yoluna bakarsın

kardeşim bak şimdi senin hedeflerin varsa hiç bulaşma derim çünkü kız ayağı kötü birşeydir sürekli ilgi ister kendini sallamaya başlarsın

Back
Yukarı