öncelikle geldiğiniz için teşekkür ederim.abilerim bana yardım etmenizi istiyorum.Lütfen konuyu kilitlemeyin,kapatmayın lütfen.ben 14 yaşındayım lise1'e gidiyorum.aşırı utangaç ve asosyal birisiyim,tıpta sosyal fobi diyede geçiyo.14 yıllık hayatımda 1 kızla bile yüz yüze konuşamadım,hemen yüzüm kızarıyor.derste hoca soru soruyo ve ben bildiğim halde parmak kaldırıp cevap veremiyorum.hatta bazen anne babamdan bile utanıyorum.body'ye yazılıyım dedim utandığım için gidemedim.hep pısırık salak ezik süt çücuğu dediler benim hakkımda.hiç 1 kez bile kavga etmedim.küçükken paramı isterlerdi verirdim topumu alırlardı bişey diyemezdim.yani anlayacağınız bu utangaçlık konusunda dünyada tekim.haklı olduğum halde hakkımı savunamaz mal durumuna düşerdim.ve bunlar halada devam ediyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.psikoloğa gitmedim, gidememde zaten diyorumya babamdan bile utanıyorum diye.öğretmen kaldırır soru sorardı ben bildiğim halde donar kalırdım.herkes dalga geçiyor benimle kimse konuşmuyor.Geçenlerde sınıftan 1 kız face'den bana yakışıklısın felan dedi.sonra ben iltifat edemedim diye "çok kabasın" dedi.Abilerim ilk defa böyle bir
yazı yazıyorum. lütfen yardım edin lütfen lütfen...